Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIEDEALS TOT 30% KORTING >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Ted Baker heren ondergoed

Ted Baker heren ondergoed heeft een zeer interessante ontwikkeling doorgemaakt tot op het product dat wij vandaag de dag kennen. Het merk Ted Baker is ontstaan toen meneer Ted Baker aan het vissen was. Het idee schoot hem te binnen in het jaar 1987, een jaar later was de eerste Ted Baker winkel een feit.

Het heren ondergoed van Ted Baker heeft nog enkele jaren in de ontwikkeling gelegen, aangezien het originele idee voor overhemden was. Desalniettemin is het Ted Baker heren ondergoed het leven ingeroepen en is vanaf heden verkrijgbaar bij HemdVoorHem.nl.
 

Heren ondergoed van Ted Baker

Momenteel is Ted Baker één van de grotere en populaire merken. Dit komt, simpelweg omdat Ted Baker niet het zoveelste mode merk wilde zijn. Dit geeft Ted Baker heren ondergoed een speciale twist. De geschiedenis die is verwerkt in elk kledingstuk, is wat de producten zo mooi maakt. 

Ted Baker heren ondergoed werd in 1998 in het leven geroepen, tegelijktijdig met andere spannende toevoegingen aan de Ted Baker collectie. Ook bij Ted Baker heren ondergoed komt het typerende Ted Baker bloemetje, gepaard met de vrolijke kleuren, weer tevoorschijn.
 

Ted Baker bij HemdVoorHem.nl

Ted Baker heren ondergoed zal verkrijgbaar zijn bij HemdVoorHem.nl vanaf heden. Hiermee kunnen we onze collectie aan heren ondergoed verder uitbreiden met een nieuw merk van topkwaliteit. Door de toevoeging van Ted Baker heren ondergoed kunnen wij u een leuk alternatief geven voor merken waar u misschien inmiddels op bent uitgekeken.

Het juiste heren ondergoed van Ted Baker vind u online bij HemdVoorHem.nl. U kunt altijd onze maattabellen raadplegen voor een accurate afmeting van het Ted Baker heren ondergoed. Mocht u er dan nog steeds niet uit komen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice die u met al uw vraagstukken kunt helpen. Ook kunt u gewoon bestellen en het thuis op uw eigen gemak passen, wanneer u het er dan niet mee eens bent, mag u het op onze kosten retourneren. Op deze manier besteld u Ted Baker heren ondergoed het makkelijkste online.

Ted Baker heren ondergoed


Ted Baker London ondergoed voor heren is nu ook te bestellen bij HemdVoorHem.nl de online webshop voor mannen. Het merk dat in 1987 opgezet werd door Ted Baker lanceerde in 1998 de eerste Underwear collecties die sindsdien steeds verder uitgebreid zijn en die nu te bestellen zijn bij HemdVoorHem.nl. De Ted Baker Underwear lijn voor mannen bestaat uit prachtige sets in opvallende kleuren en prints.

Online Ted Baker ondergoed voor heren bestellen doet u bij HemdVoorHem.nl. Altijd snelle levering, 100 dagen bedenktijd en gratis verzending!