Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >

Arrow

Voor de uitvinding van de wasmachine moesten overhemden met de hand gewassen en gesteven worden; hard werk! In 1820 bedacht Hannah Montague dat ze de kraag ook van haar man’s overhemd kon halen zodat ze deze apart kon wassen. In 1851 zag Ebenezer Brown hier de mogelijkheden van in en begon met de productie van losse kragen achterin zijn winkel in New York. Dit bescheiden begin leidde tot de introductie van het merk ARROW in 1885, als een pionier op gebied van heren overhemden.

Arrow kragen

Er was een tijd dat Arrow 400 verschillende soorten losse kragen aanbood. De losse kragen raakten na de eerste wereldoorlog uit de mode, maar Arrow ging door met innoveren en bleef hemden met de "Authentic American Style" aanbieden. Arrow is een zeer bekende speler op de overhemden markt; zij leveren zowel klassiekers als modische hemden met verschillende pasvormen, kleuren en stijlen zodat er voor iedere man een Arrow shirt is dat bij u past.

Arrow stijl

De stijl van Arrow is niet in een woord te omschrijven. Van het merk dat slechts een kleur overhemd aanbood zijn zij uitgegroeid tot een merk met een onmiskenbaar eigen identiteit maar ook met een grote diversiteit in hun aanbod. Niet alleen hebben wij bij HemdVoorHem.nl de shirts van Arrow in onze collectie, ook de Arrow poloshirts ontbreken niet. De Arrow stijl, pasvormen, ontwerpen en de daarmee samenhangende vernieuwingen helpen de uitgesproken jonge professional een statement te maken zonder iets te zeggen.

Arrow maten

De Arrow collectie loopt van maat S tot en met maat XXL, in boordmaten van maat 37 tot en met maat 46. De pasvorm varieert van wijd en niet getailleerde Regular Fit, via een licht getailleerde pasvorm, de Fitted Fit, tot een Slim Fit die aangesloten om het lichaam valt.

Arrow online bestellen

Uw favoriete Arrow artikelen bestelt u eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl. Wij voeren een brede collectie shirts en polo's in verschillende stijlen en pasvormen die juist zo kenmerkend zijn voor dit Amerikaanse merk. Heeft u vragen over Arrow of over andere artikelen uit onze webshop dan horen wij dat graag. 

ArrowAls authentiek Amerikaans merk is Arrow een symbool van klasse en kwaliteit. Het is een merk dat al meer dan 165 jaar de favoriete keuze is van veel mannen. Bekend als makers van overhemden, begon het merk met het perfecte witte shirt met de losse kraag voor de witten boorden klasse. Zij waren de grondleggers van de Amerikaanse zakelijke overhemden markt. 

Bestel Arrow online bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.