Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Arrow polo sale

In de sale zijn de poloshirts van Arrow nog steeds even mooi als normaal gesproken. Bij ons vindt u in de uitverkoop geen oude artikelen van jaren geleden maar het is een greep uit de huidige collectie. Soms omdat er nog maar enkele maten op de plank liggen en wij ruimte willen maken, soms ook omdat we dan even de Arrow polo's in het zonnetje zetten door er korting op te geven. Ook in de Arrow polo sale vindt u de prachtige polo's van dit Amerikaanse merk voor een aantrekkelijke prijs.

Arrow polo sale online

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ook in de Arrow polo sale net zo makkelijk als anders. Snel besteld en meestal heeft u het de volgende dag al in huis aangezien wij de Arrow poloshirts uit voorraad leveren. Mocht de polo niet bevallen of niet passen dan stuurt u die gewoon weer terug. Wij ruilen deze graag om voor een ander artikel of storten uw geld terug. Net wat u wil. Ook in de sale.Arrow polo sale


Poloshirts van Arrow koopt u ook in de sale bij HemdVoorHem.nl. Dezelfde kwaliteit die u gewend bent van dit Amerikaanse merk met de business-casual uitstraling, maar u betaalt er minder voor. Vul op een voordelige manier uw polo collectie aan.

Arrow polo sale bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.