Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

De juiste accessoire

12-12-202112-12-2021



Stijlvolle accessoires voor modieuze mannen


Bent u een man met gevoel voor stijl en wilt u dat ook graag aan de buitenwereld laten zien? Dan bent u hier alvast aan het juiste (web)adres. De kleren maken de man, zo wordt wel eens beweerd, maar het zijn wel degelijk de accessoires die een outfit compleet maken. Een sober hemd kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig wat meer cachet geven door er leuke manchetknopen aan toe te voegen. In onze shop vindt u diverse soorten manchetknopen, van opvallende stuks tot de rasechte klassiekers die bij elke gelegenheid goed staan. Ook met een stropdas kunt u echter uw eigen stijl definiëren. Aangezien we graag tegemoet komen aan de wensen van iedere man is ons aanbod aan stropdassen zeer divers. Of u nu de voorkeur geeft aan een eenvoudige das in een kleur of aan een opvallender exemplaar, bij ons vindt u dassen in verschillende kleuren en met uiteenlopende patronen. Al onze stropdassen zijn bovendien steeds volledig in zijde vervaardigd.

Een absolute must-have voor elke modieuze man is natuurlijk de leren riem met stijlvolle gesp. Onze riemen zijn steeds uitgevoerd in kwaliteitsvol leder en geven uw outfit meteen een verzorgde en klassevolle uitstraling. Naast de businessmodellen beschikken we echter eveneens over een groot aanbod aan casual riemen die ideaal zijn om te dragen in uw vrije tijd. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen zodat u uw riem steeds kunt afstellen op de stijl die u tracht na te streven.

Een echte zakenman heeft uiteraard ook een functionele en tevens stijlvolle tas nodig om de werkdag door te komen. Wij bieden u een assortiment aan leren tassen aan dat u zeker zal kunnen bekoren. Gaat u voor een klassiek zwartleren laptoptas of voelt u toch wat meer voor een cognac exemplaar? De keuze is volledig aan u. Combineer uw tas met een leren riem en schoenen in dezelfde kleur en u komt meteen bijzonder stijlvol voor de dag. Draag er een stropdas en manchetknopen bij indien u uw uitstraling minder casual wil houden. Kortom, of het nu gaat om leren tassen, riemen of stropdassen, bij ons vindt u steeds een ruim aanbod aan modieuze accessoires.