Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Huissokken: heerlijk

20-02-201920-02-2019


Heerlijke huissokken


Misschien denken mensen bij deze artikelen aan een ouderwetse echtpaartje met een potkacheltje en flodderige gordijntjes, maar huis sokken zijn helemaal niet ouderwets. Het is toch heerlijk om lekker op de bank te zitten met uw favoriete Netflix-serie, een mooie roman of gewoon het achtuurjournaal, terwijl uw voeten lekker warm gehouden worden door een mooi paar huissokken. Daarbij komt ook nog dat u toch thuis bent, dus wie lacht u uit? Het enige probleem dat u opwekt met uw lekkere sokken zijn de jaloerse blikken van echtgenotes, medestudenten, vrienden of vriendinnen.

In de collectie zijn de sokken te vinden in een groot scala aan kleuren en soorten; zo zijn ze onder andere verkrijgbaar in wolmix of katoenmix. Door de anti-sliplaag aan de onderzijde glijdt u niet uit als u toevallig over die gladde plavuizen in de hal moet lopen of die kleine tegeltjes in de badkamer, en doordat ze zo dik zijn worden uw voeten gewoon lekker warm gehouden. Omdat voeten uw lichaamstemperatuur bepalen is het belangrijk dat deze ook niet daalt als u zich in een koude omgeving bevindt. Daarom zijn de huissokken ook zo ideaal en comfortabel om u lekker te laten ontspannen en om alle stress uit het lichaam te verwijderen.

Omdat de huissokken eigenlijk de moderne vervanging van de ouderwetse pantoffels zijn, zijn deze overbodig geworden. Het is niet nodig om die stoffige pantoffeltjes uit de kast te halen, gewoon sokken aan uw voeten en gaan. Bovendien hebt u er niet eens last van, u hebt toch bijna altijd sokken aan? Dat is ook het grootste gemak van deze sokken, dat u niet eens voelt dat u ze aan hebt, maar intussen genereren ze wel warmte voor uw lichaam en een goed gevoel. Het bespaart u een hoop ongemak. Daarom zijn ze van harte aan te bevelen!