Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Strijkvrij de zomer in met HemdVoorHem.nl

18-07-202218-07-2022


 

Een zomer zonder zorgen


Een zomer zonder zorgen…. Lekker de hele dag rustig door de zomer gaan, net als ze in de tropische landen doen. Geen zorgen, buiten uw werk om. Dat houdt in: geen zorgen om het strijken van uw overhemden. En dat, is waar wij u mee kunnen helpen. Bij HemdVoorHem.nl begrijpen we namelijk dat u volop wilt kunnen genieten van elke vrije minuut die u heeft. Dus tijd voor overhemden strijken, vinden wij dat u niet hoeft te maken. Daarom hebben wij ook het grootste aanbod aan strijkvrije overhemden klaar liggen voor u. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat u een zomer zonder zorgen op het gebied van overhemden hebt. Want wij werken graag de hele zomer door, zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Het genot van strijkvrije overhemden


Wie er al bekend mee is, wil nooit meer zonder. En wie er van hoort, denkt dat het een droom is: strijkvrije overhemden. Niet meer elke ochtend die strijkplank tevoorschijn hoeven te halen en letten op het feit dat elk klein vouwtje eruit is. Niet meer bang zijn om op kantoor te komen, maar dat u vergeten bent uw overhemd te strijken en het dus vol zit met vouwen. Dat is wat het betekend om een zomer zonder zorgen, eigenlijk een leven zonder zorgen, te hebben. Dit kan u in een levensduur zo veel tijd schelen, dat u eigenlijk misschien wel een maand langer te leven heeft. Hartstikke leuk, vindt u niet? Want een langer leven zorgt ervoor dat u meer kunt zien op deze aarde. Of natuurlijk, heel begrijpelijk, langer in bed blijft liggen om wat goede nachtrust in te halen.

 

Een leuker leven met strijkvrije overhemden


Niet alleen is uw leven langer door strijkvrije overhemden, maar ook is het leuker. Strijkvrije overhemden zijn niet alleen leuk omdat ze minder werk vereisen, ze zijn ook gewoon leuk om te zien. Strijkvrije overhemden zijn er namelijk in allerlei verschillende soorten kleuren en motiefjes. Dat maakt ze dus ook ideaal voor in de zomer. Want een leuke zomerse print past goed bij een zomer zonder zorgen. Maar ook voor de winter zijn er weer andere kleuren en motiefjes, die weer bij dat seizoen passen. Zo kunt u dus tijdens elk jaargetijde strijkvrije overhemden dragen, wel zo fijn.

 

De kwaliteit van strijkvrije overhemden


Als er iets is waar mensen al te graag voor willen betalen, is dat kwaliteit. En hoewel strijkvrije overhemden niet echt duurder zijn dan ‘gewone overhemden’ is het toch fijn om te weten dat u een kwaliteit ontvangt die bij de prijs hoort. En in het geval van onze strijkvrije overhemden, klopt dat ook wel. Strijkvrije overhemden zijn namelijk vaak gemaakt met duurzaam katoen en behandeld met een soort wax. Dit is wat de overhemden strijkvrij maakt. Natuurlijk zijn ze ook tussendoor geverfd, anders zouden ze er natuurlijk niet in van die leuke figuurtjes zijn.

 

Strijkvrije overhemden voor iedereen


Ook voor de mannen met andere maten, is het mogelijk om strijkvrije overhemden te dragen. Waarschijnlijk is het zelfs makkelijker te vinden, dan ‘gewone overhemden’. Strijkvrije overhemden kunt u namelijk gemakkelijk op onze site vinden in vele verschillende pasvormen, grote boordmaten en met extra arm- en romplengte. Zie dat maar eens in een leuke kleur of print te vinden bij een niet-strijkvrij overhemd. Want dat zal nog eens aardig moeilijk worden. Maar ook de man met reguliere maten wordt niet buitengesloten. Ook voor hem zijn er meer dan genoeg leuke opties.