Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Strijkvrije overhemden bij HemdVoorHem.nl

20-09-201920-09-2019

Strijkvrije overhemden leuk combineren

Strijkvrije overhemden

Een overhemd is vaak erg vermoeiend om te dragen. Dit is omdat het eerst gestreken moet woeden, en daarna moet u de rest van de dag opletten dat u geen bewegingen maken die ervoor zorgen dat er weer kreukels in uw overhemd krijgt. Dit is helemaal niet handig om lekker eventjes te dragen. Strijkvrije overhemden daarentegen zijn een stuk lekkerder om aan te trekken. Zoals de naam al impliceert, hoeven deze overhemden niet gestreken te worden. Maar het verhaal wordt nog mooier. Onder andere door lichaamswarmte worden strijkvrije overhemden glad. Hierdoor kunt u alle bewegingen maken door de dag door, zonder dat u weer kreukels in uw overhemd krijgt.


Strijkvrije overhemden zakelijk dragen

Waar de meeste mannen alleen nog maar een overhemd dragen, is op kantoor. Hiervoor zijn uiteraard niet alle overhemden geschikt. Het best kunt u kiezen voor een zakelijk overhemd. Dit zijn overhemden die vaak simpel gekleurd zijn, vaak wit of blauw. Dit gaat gemakkelijk in een pak, dus vaak is een combinatie niet lastig.


Strijkvrije overhemden casual dragen

Als een overhemd al dat onderhoud en voorbehoud niet langer nodig heeft, wordt het een veel leuker overhemd om aan te trekken. Ook gewoon lekker overdag. Daarom zijn strijkvrije overhemden er ook in veel verschillende leuke printjes. Een spijkerbroek erbij en een paar knappe gympen en u ziet er hartstikke leuk uit. Zo past een overhemd in elke outfit.