Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Op reis? Zo rolt u een overhemd op

16-06-202216-06-2022


Reistip: rol uw overhemden kreukloos op


Een overhemd is een kledingstuk waarmee u meteen de juiste uitstraling heeft. Klasse, stijl en toch een casual toets mocht u dat wensen. Het spreekt dan ook voor zich dat u een hemdje meeneemt op reis. Helemaal ideaal is het feit dat u vandaag de dag ook gewoon kunt kiezen voor een strijkvrij hemd. Desondanks kan het een behoorlijke uitdaging zijn om uw strijkvrij overhemd mee te nemen op reis. Hoe krijgt u uw favoriete hemd mee in de bagage zonder het te hard te kreuken? Wat is de beste manier om alles zo vlot en goed mogelijk mee te krijgen zonder op de bestemming weer te moeten strijken?

Gewoon oprollen!


Een overhemd in perfecte kreukloze conditie in en uit de koffer krijgen is een uitdaging waar al heel wat mannen en vrouwen in gefaald zijn. Nochtans hoeft het echt niet zo moeilijk te zijn. Door simpelweg het hemd (of de hemden uiteraard) strak en stevig op te rollen kunt u zo goed als alle kreuken vermijden. Daarnaast heeft dit ook nog eens het bijkomend voordeel dat u plaats zult besparen in de koffer. Bent u van plan om meerdere overhemden mee te nemen op reis? Overweeg dan om een speciale herenkleding zak mee te nemen voor uw hemden. Een kleding zak is een speciale plastic zak met ventiel om de lucht weg te persen en uw hemden zodoende vacuüm te verpakken.


Maar hoe rolt u het nu op?


Oprollen is dus het antwoord op de vraag hoe u erin slaagt om zonder kreuken een blits hemdje mee op reis te nemen. Maar hoe zorgt u er nu voor dat het hemd goed is opgerold? Kies tijdens het oprollen bij voorkeur voor een harde en egale oppervlakte. Leg het hemd over deze oppervlakte en begin onderaan met het oprollen. Doe dit zo hard en strak als menselijk mogelijk is. Alles hangt immers af van hoe strak u het hemdje oprolt! De beste tip die we daarbij kunnen geven is om deze techniek een aantal keren in te oefenen voor u daadwerkelijk op reis vertrekt. Voor een kreukvrij hemd is perfectie immers vereist!