Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Falke RU4 cushion

DE RU4 serie uit de run collectie van Falke zijn de best lopende hardloopsokken. De cushion variant zorgt ervoor dat u als het ware op wolkjes loopt. Het ergonomische ontwerp met een linker en rechter sok zorgen ervoor dat de sok perfect om de voet zit en dus geen irritatie oplevert door afzakken of overtollige stof die zorgt voor blaren.

Hardloop sokken voor heren

De Falke RU4 cushion is een sok met gemiddelde demping en goed schoencontact voor dempingsschoenen. De sok heeft een gemiddelde vulling voor evenwichtige bescherming een aangepaste demping. Mooie termen maar het komt erop neer dat de sok naadloos op de voet aansluit en geen ruimte geeft voor vervelende irritaties en die zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens het hardlopen.

RU4 cushion materiaal

Het materiaal van waar de RU4 cushion van is gemaakt is allemaal man-made. Het zijn geen puur synthetische vezels, maar vaak een samenstelling van materialen die zowel natuurlijk als synthetisch zijn. Door de uitgekiende samenstelling blijven uw voeten comfortabel en droog tijdens het hardlopen.

Sokken klantenservice

Komt u er niet uit? Onze sokkenspecialist helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heeft u sterke voorkeur voor een ander model Falke sportsokken? Laat het onzen klantenservice even weten via een maar naar info@hemdvoorhem.nl en dan gaan wij ons daarin verdiepen. De kans is groot dat u bij uw volgende bezoek dan ook uw favoriete sokken in onze webshop tegenkomt.

Falke RU4 cushion


Loop op wolkjes met de Falke RU4 cushion. De ergonomische hardloopsok van Falke met iets meer demping dan de RU4. Een sok uit de running collectie die zeer specifiek is ontwikkeld voor hardlopen. De materiaalsamenstelling is toegespitst op perfect draagcomfort, goed schoencontact, juiste vulling en demping en zorgt ervoor dat u nog lekkerder loopt.

Falke RU4 heren hardloop sokken eenvoudig en snel online bestellen. Gratis verzending en retour.