Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Falke RU4 short heren

De meest gedragen hardloopsok van Falke, de RU4, is er ook in een kortere uitvoering voor iedereen die liever met een iets kortere sok rent. De voordelen zijn identiek, het model is alleen iets korter en komt tot de enkel en daarmee komt de sok dus nog wel boven de schoen uit. 

RU4 materiaal

Het materiaal van de Falke RU4 short bestaat uit drie lagen en is gemaakt van katoen, polypropeen en polyamide in een samenstelling die ervoor zorgt dat uw voeten kunnen ademen en dat het vocht snel geabsorbeerd en ook afgevoerd wordt.

Pasvorm RU4 short

Falke houdt zich al decennia lang bezig met het maken en perfectioneren van been- en sportkleding. Hoe het eruit ziet is belangrijk, maar het perfecte draagcomfort is het belangrijkste. De hardloopsokken zijn dusdanig gevormd dat u de optimale ondersteuning krijgt is een pasvorm die zit als gegoten, zonder knellen, zonder blaren, zonder irritatiepunten. De schacht van de RU4 short is kort en het hangt helemaal van uw persoonlijke voorkeur af waar u het lekkerste mee loopt.

Sokken klantenservice

Komt u er niet uit? Onze sokkenspecialist helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heeft u sterke voorkeur voor een ander model Falke sportsokken? Laat het onzen klantenservice even weten via een maar naar info@hemdvoorhem.nl en dan gaan wij ons daarin verdiepen. De kans is groot dat u bij uw volgende bezoek dan ook uw favoriete sokken in onze webshop tegenkomt.

Falke RU4 short


De Falke RU4 short is de korte variant van de meest populaire hardloopsok van Falke. Een sok met extra verstevigde hiel-en teenzones, hoog schoencontact en directe kracht overbrenging. Door de ergonomische vormgeving met een linker en rechter exemplaar zorgen voor perfect draagcomfort.

Falke RU4 short voor heren eenvoudig en snel online bestellen. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar