Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Het is SALE met kortingen tot 70%! OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Loungekleding en nachtkleding

Nacht en lounge kleding zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Omdat er de hele week hard gewerkt wordt, is het erg belangrijk te ontspannen op zijn tijd. Hierdoor kan het lichaam de stress en drukte verwerken en kan je de volgende keer er weer tegen aan. Ontspannen is dus op zijn tijd nodig. Ontspannen kan het beste in lounge kleding of comfortabele kleding. Dit is kleding dat speciaal ontworpen is voor deze ontspanning momenten. Bij de kleding ligt de focus op comfortabel en kwaliteit. Een bijzaak is de stijl, maar ook hier wordt op gelet tijdens de productie van lounge kleding. Hierdoor kan je met lounge kleding ook de hond uitlaten, relaxen in de tuin en ermee in de ochtend aan de ontbijttafel verschijnen.

Nachtkleding

Nachtkleding is weer iets anders dan lounge kleding, maar ook dit is erg belangrijk. Voor een goede nachtrust, moet je erg comfortabele kleding dragen. Je wilt niet belemmerd worden tijdens je nachtrust door je kleding die je draagt waardoor je de volgende ochtend niet uitgerust bent. Hierdoor moet je goed en streng je nachtkleding selecteren. Bij de nachtkleding die hemdvoorhem.nl aanbiedt wordt er gelet op of het kleding stuk comfortabel is en of het goed zit tijdens het slapen. De pyjama’s van het merk Schiesser zijn gemaakt van 100 procent katoen. Katoen is een erg fijne stof, die zacht aanvoelt op de huid. Ook ademt de stof goed door waardoor tijdens het slapen er niet tot nauwelijks gezweet wordt. De stof voelt aan als een tweede huid zodat de nachtkleding tijdens het slapen niet in de weg zit. Er zijn verschillende soorten nachtkleding. Je hebt de pyjama, die erg bekend is, en de shortama. De pyjama heeft lange mouwen en lange broekspijpen en bestaat uit twee delen. De Shortama bestaat uit twee delen en heeft korte mouwen en korte broekspijpen. Dit is ideaal voor in de zomer!

Online bestellen

De nacht en lounge kleding van populaire merken als Schiesser en Muchachomalo kunnen gemakkelijk online besteld worden via Hemdvoorhem.nl. Bij hemdvoorhem.nl zijn er vele verschillende manier waarop betaald kan worden zoals achteraf betalen en ideal. Maar ook vele andere betaalmethodes biedt hemdvoorhem.nl aan. De kleding wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. Voor meer informatie over lounge en nachtkleding of voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Deze staat elke werkdag klaar telefonisch of via de mail. 

Nacht en loungekleding heren


Na een lange dag werken, is het natuurlijk lekker om thuis te komen en te ontspannen. En met wat kan dat nou beter dan met loungekleding? In de lounge kleding kan je relaxed voor de tv ontspannen. De lounge kleding biedt optimale comfort en voelt zacht aan op de huid. Niet alleen is de lounge kleding comfortabel, ook ziet de lounge kleding er stijlvol uit. Ook kun je bij hemdvoorhem.nl terecht als je opzoek bent naar nachtkleding. Goede nachtkleding zorgt ervoor dat je een optimale nachtrust krijgt waardoor je de volgende ochtend volledig uitgerust bent.

Bestel jouw favoriete nacht en loungekleding eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard