Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter

Normale stropdassen

Onder de normale stropdassen vallen de stropdassen met de actuele afmetingen. Onze normale stropdassen zijn te verkrijgen in unikleuren en patronen. Onze stropdassen zijn gemaakt van 100 procent zijde en zijn met de hand gemaakt. De stropdas maakt de outfit compleet.

Actuele afmetingen

Tegenwoordig zijn de actuele afmetingen van een stropdas erg smal. De breedte van een stropdas is ongeveer tussen de 7 en 8 centimeter. Wel is de lengte van een stropdas langer geworden en ligt nu tussen de 148 tot 150 centimeter. Omdat mannen tegenwoordig veel langer worden dan vroeger, groeit de stropdas met hen mee. De meeste mannen passen deze lengte stropdas. De stropdas moet natuurlijk niet te lang of te kort zijn. Dit kunt u meten door de stropdas te strikken en te kijken waar deze eindigt. Raakt het uiteinde van de stropdas net de bovenkant van de riem? Dan zit u goed!

Afmetingen vroeger

De stropdas was een paar jaar geleden nog 10 centimeter breed. Tegenwoordig is de stropdas tussen de 7 en 8 centimeter breed. Dit is in een aantal jaar wel 2 centimeter gekrompen! Tegenwoordig zijn de normale stropdassen bijna zo smal als een smalle stropdas. In Europa was de lengte van de stropdas een paar jaar geleden nog 145 centimeter. Tegenwoordig ligt de normale lengte tussen de 148 tot 150 centimeter. Dit komt omdat de mannen langer worden. Let goed op bij het aanschaffen van een nieuwe stropdas online, sommige web winkels verkopen nog stropdassen met de afmetingen van jaren geleden. Hier bij hemdvoorhem.nl verkopen wij stropdassen die aan de actuele afmetingen voldoen.

Eenvoudig online kopen

Bij Hemdvoorhem.nl kunt u de stropdassen kopen met de actuele afmetingen. Onze stropdassen zijn 150 centimeter lang en 8 centimeter breed. De levertijd van onze stropdassen zijn tussen de 1 en 2 dagen. Voor vragen en eventueel advies over stropdassen kunt u altijd terecht bij onze klanten service. De mails worden binnen 1 dag beantwoord en wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5.

Normale stropdas


Stropdassen met een normale breedte tussen de 7 cm en 8 cm (deze breedtes zijn van het huidige mode beeld). Alle dassen uit onze online collectie zijn van 100% zuiver zijde en met de hand gemaakt. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, dessins en motieven. Elk nieuw mode seizoen vindt u hier de nieuwste modellen en bijpassende mode kleuren. Maak uw outfit helemaal compleet met een passende stropdas!

Bestel uw favoriete eenvoudig en snel online. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar