Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

OLYMP Signature


Binnenkort te koop bij HemdVoorHem.nl als een van de eerste met zorg geselecteerde retailpartners in Nederland. De nieuwe premium lijn overhemden van OLYMP heten SIGNATURE. Een nieuw high-end label met overhemden die aan de ene kant heel anders zijn dat dat u gewend bent van OLYMP, maar aan de andere kant ook veel overeenkomsten hebben.

Snelle levering van alle OLYMP Signature premium overhemden, bestel ze eenvoudig online! Gratis verzending en retour.Premium overhemden

Voor de SIGNATURE overhemden worden hoogwaardige materialen gebruikt in combinatie met gespecialiseerde verwerkingsmethoden. Deze premium hemden worden voornamelijk gemaakt van hoogwaardige full-twill stoffen. Door het gebruik van de fijnste kwaliteit katoen zijn deze overhemden heerlijk zacht en door de verschillende wevingen die worden geselecteerd voor deze speciale overhemden wordt er gezorgd voor een rijkere stof met een vollere uitstraling en gevoel die tegelijkertijd wel fijn draagt en niet stug of hard is. Uiteraard zijn ook de baleinen bij deze premium overhemden van OLYMP te vervangen.

Strijkvrije premium shirts

Zoals u van OLYMP gewend bent, zijn de premium overhemden, net als de overige OLYMP overhemden, strijkvrij of strijkarm zijn gemaakt door een speciale behandeling die ervoor zorgt dat uw overhemd niet alleen kreukloos uit de was komt, maar ook in het dragen niet kreukelt. U loopt er de hele dag goed verzorgd bij.

SIGNATURE; de kraag

De kraag bepaalt het aanzicht van een overhemd en deze is bij de SIGNATURE hemden voldoende verstevigd voor een mooi uiterlijk maar er is ook gedacht aan het draagcomfort. Het boordknoopjes is iets lager geplaatst zodat het aangenaam draagt om de nek, of u het shirt nu met of zonder das draagt. De baleinen in de kraag die ervoor zorgen dat deze altijd mooi in model blijft, zijn uitneembaar zodat u ze voor het wassen kan verwijderen en zij niet door de wasmachine gaan zwerven of verbuigen waardoor de kraag niet meer mooi in model komt.

SIGNATURE; de knoopjes

De knoopjes zijn van parelmoer, dit materiaal bedekt de binnenkant van veel schelpen. Het heeft de eigenschap dat het het licht breekt in levendige regenboogschakeringen en bovendien sterk en glad is. Deze prachtig, zacht glanzende knoopjes worden op traditioneel Napolitaanse methode met de houndstooth, of hanepoot, steek vastgezet; een steek die vanuit een van de 4 gaatjes wordt uitgewaaierd naar de 3 andere gaatjes waardoor het eruit ziet als een hanepoot.

SIGNATURE; de mouwen

De manchetten zijn rond afgewerkt en de knoop is dichtbij de mouwaanzet geplaatst om zo meer bewegingsvrijheid te creëren en dit zorgt ervoor dat het horloge ook probleemloos onder manchet valt. De schouders zijn anatomisch gevormd. De schouderpas bestaat uit twee delen waardoor deze ronder over de schouder loopt en daarmee mooier aansluit en optimale bewegingsvrijheid geeft. Ook de mouwen zijn optimaal gevormd om mooi aan te sluiten en tegelijkertijd voldoende ruimte te geven zodat het hemd niet spant of uit de broek getrokken wordt tijdens het dragen. De onderkant van de shirts is rond afgewerkt met de hand.

SIGNATURE; de pasvorm

De SIGNATURE overhemden zijn uitgevoerd in een tailored-fit met een modern silhouet. Deze pasvorm valt tussen de OLYMP modern-fit en body-fit in. Het heeft in elke boordmaat zijn eigen maten, dit in tegenstelling tot de andere overhemden, waarbij twee boordmaten dezelfde lichaamsmaat gebruiken. Door voor iedere boordmaat een eigen maatvoering te houden is er voor iedere man een perfect zitten overhemd, dat aanvoelt al maatwerk.

Gerard Butler

De Schotse acteur Gerard Butler, is de ambassadeur van deze nieuwe lijn overhemden. De acteur is bekend van films als London has fallen, Gods of Egypt, Olympus has fallen en de Bounty hunter en nog vele andere. Hij staat voor de volwassen, stijlvolle man die weet wat hij wil en dat ook in zijn kleding graag uitstraalt.

Compromisloze kwaliteit

Zoals Mark Bezner, directeur van OLYMP, zelf zegt:

„Als je goed bent wil je beter worden. De beste. Die die de grenzen verlegt, de maatstaven opnieuw definieert. Onze passie is voor het complete product, dat het leven verrijkt, inspireert, naar een hoger niveau brengt. Met de hoogste intensiteit. Hier is het hemd dat de som van al onze ervaring verenigt, de stijl en het karakter van de drager volledig ten uitdrukking brengt. Tot in de allerkleinste details. De handtekening van een persoonlijkheid - en van perfectie. OLYMP SIGNATURE.“

SIGNATURE van OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit.