Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIEDEALS TOT 30% KORTING >
Filter

Patroon stropdas

In de jaren 30 kwamen stropdassen met een patroon voor het eerst op de markt. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Natuurlijk moeten de patronen wel passen bij het overhemd dat erbij gedragen wordt.

Verschillende patronen

Een stropdas kan veel verschillende patronen hebben. Bijvoorbeeld, een stropdas kan geometrische vormen hebben, vaak komt bij deze stropdas de geometrische vormen steeds terug. Geometrische vormen zijn alle vormen die met behulp van een passer en een liniaal kunt construeren zoals een vierkant, driehoek of cirkel. Dan zijn er ook dassen met stippen, dit is een echte klassieker. De stippen kunnen groot of klein zijn en zijn er in verschillende kleuren. Ook zijn er geruite patronen, dit zijn erg populaire dassen. Het paisley patroon is typisch Brits maar komt eigenlijk uit het oosten.

Dassen met patronen combineren

De stropdassen met patronen vallen niet zomaar te combineren met allerlei verschillende soorten patronen en kleuren overhemden. Een wit overhemd is perfect te combineren met elke willekeurige stropdas door de unikleur van het overhemd. Per stropdas is het natuurlijk heel erg verschillend welk overhemd het beste past bij de kleur en het patroon. Maar er zijn een paar basis regels. Combineer bij een patroon altijd minimaal 1 unikleurig kledingstuk. Vermijd het combineren met 3 verschillende patronen. Een combinatie van een stropdas, hemd en pak in unikleuren is vrijwel altijd goed.

Het kopen van de juiste stropdas

Kies de juiste lengte en breedte van een stropdas. De standaard lengte van een stropdas is tussen de 145 tot 150 centimeter. De standaard breedte van een stropdas is 8 centimeter breed. Tegenwoordig zijn de smalle stropdassen ook erg in. Deze zijn 5 tot 6 centimeter breed. De lengte blijft het zelfde. Als u de juiste lengte en breedte stropdas heeft gevonden, stem dan de das af bij uw overhemd. Zoek de kleuren bij elkaar die het best bij elkaar passen.


Patroon stropdas


Het patroon op de stropdas hangt af van het patroon op uw overhemd en kostuum. Wees voorzichtig met verschillende patronen door elkaar heen. Een das met een streepjes of ruitjes motief past goed bij een effen overhemd en / of kostuum. Een effen stropdas kan altijd! Vind eenvoudig en snel de stropdas van uw keuze in onze online shop. Alle dassen zijn voorradig en worden snel bezorgd.

Bestel uw favoriete stropdas eenvoudig en snel online. Met gratis verzending!

Sorteren naar
Sorteren naar