Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Het is SALE met kortingen tot 70%! OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Toon alle categorieën
Verfijn op kenmerk

Premium overhemden
Wat maak een overhemd een premium overhemd? Het verschil zit in de kleine details die in het totaalplaatje toch een duidelijk verschil maken. De stoffen zijn zwaarder, de stiksels zijn fijner, de knoopjes mooier en de afwerking gedetailleerder. Ook de pasvorm is erg belangrijk en daarin wijken de premium overhemden ook af van de reguliere modellen.

Premium merken

De namen Eterna en Olymp zijn niet de minsten in overhemdenland. Stond bij deze Duitse merken de kwaliteit al hoog in het vaandel, bij de premium overhemden ligt deze nog hoger. Deze overhemden komen heel dicht in de buurt van maatwerk, zonder maatwerk te zijn. Maar de pasvormen zijn dusdanig weldoordacht dat de premium shirts zitten alsof ze voor u op maat zijn gemaakt.

Hoogste kwaliteit online bestellen

Bestel ook uw premium overhemden online bij HemdVoorHem.nl. Wij zorgen ervoor dat u ook deze prachtige overhemden snel in huis heeft zoals u altijd al van ons gewend bent. Past het niet of valt het onverhoopt tegen dan stuurt u het gewoon terug op onze kosten. Geen probleem.

Klantenservice of stijladvies

Komt u er niet helemaal uit wel premium shirt het beste bij u past? Onze klantensercie weet veel en onze styliste nog meer. En zij helpen u graag bij het vinden van het perfecte shirt.Premium overhemden


De premium overhemden voor heren in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit. Dit merkt u door de gedetailleerde afwerking met mooie knopen en de specifieke manier waarop deze vast gezet zijn, fijne stiksels, stevige baleinen in de kraag en een dikkere kwaliteit katoen met vaak bijzondere wevingen waardoor de premium overhemden een rijke uitstraling krijgen.

Bestel uw premium overhemden bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar: Product Prijs Standaard