Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

RJ heren ondergoed


Heeft u al eens kennis gemaakt met RJ heren ondergoed? Waarschijnlijk wel, maar wellicht weet u dit niet. RJ is een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt, maar het bedrijf houdt zich al decennia lang bezig met het produceren van ondergoed voor diverse grote winkelketens in ons land (zoals bijvoorbeeld het huismerk van de V&D). De kans is dus zeker aanwezig dat u al eens heeft genoten van diverse kwaliteiten van RJ heren ondergoed zonder het te weten.

RJ heren ondergoed thermo

Onder het RJ heren ondergoed vinden we ook RJ heren ondergoed thermo. Thermo ondergoed is ideaal wanneer u op koude dagen in de buitenlucht werkt of bijvoorbeeld aan een buitensport doet. Er zijn diverse modellen beschikbaar, waardoor u het goed aan kunt passen op uw persoonlijke voorkeuren.

RJ heren slips

Het assortiment biedt een keur aan RJ heren ondergoed slips. Deze slips zijn van bijzonder goede kwaliteit, kennen een uitstekende pasvorm en voelen comfortabel aan. Het ondergoed blijft goed op de juiste plaats zitten en voorkomt dat u in de loop van de dag irritaties ondervindt van uw ondergoed. Wanneer u niet erg houdt van reguliere slips, dan kunt u natuurlijk kiezen voor de boxershorts in plaats van de slips.

RJ heren ondergoed boxers

Er zijn meerdere modellen van de RJ heren ondergoed boxers aanwezig in het assortiment van Hemdvoorhem.nl. Zo zijn er witte en zwarte modellen en bijvoorbeeld modellen met standaard pijpen of extra lange pijpen. De keuze is natuurlijk helemaal aan u. De RJ heren ondergoed boxers zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL en zijn gemaakt uit 95% katoen en 5% elastaan voor een uitstekende aansluiting.

RJ online bestellen

Maak nu bewust kennis met de hoge kwaliteiten van dit merk door het RJ heren ondergoed online te bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Het is gegarandeerd een goede keuze. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

RJ heren ondergoed


Nieuw bij Hemdvoorhem.nl RJ heren ondergoed! RJ bodywaer is een nieuw merk op de Nederlandse markt, maar levert al tientallen jaren de huismerken van de bekende (grotere) winkelketens. RJ ondergoed kenmerkt zich door de selectie van de van de stoffen, aan de pasvorm en aan een zeer gedetailleerde en verfijnde afwerking van het product. In relatie tot de uitstraling van het merk, de verpakking en de producten is RJ Traditional Bodywear aantrekkelijk geprijsd.

Bestel jouw favoriete RJ ondergoed eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard