Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
 
SCHIESSER herensokken

Het bekende en betrouwbare merk dat iedereen kent van het ondergoed, maakt ook sokken. Fijne basis sokken in kleuren die goed passen in de garderobe van de meeste mannen: blauw, zwart en grijs. Heel handig en voordelig in een verpakking met zes paar sokken. Niet meer moeilijk doen om uit te zoeken welke sokken bij elkaar horen, met een 6-pack heeft u gewoon 6 paar dezelfde sokken in dezelfde kleur en hetzelfde model. Verstopt een sok zich dan pakt u gewoon een andere!
 

Voordelige SCHIESSER herensokken

De voordelige 6-packs SCHIESSER heren sokken bestelt u eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl. Uit voorraad leverbaar dus u heeft ze snel in huis. Heeft u vragen over onze sokken of over uw bestelling, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice.
 

SCHIESSER herensokken


Herensokken van SCHIESSER, misschien niet iets wat u in eerste instantie verwacht bij dit bekende ondergoed merk. Toch heeft SCHIESSER herensokken, en wat voor sokken. Perfecte sokken voor dagelijks gebruik nu bij HemdVoorHem.nl online te bestellen in handige 6-packs. Dan heeft u 6 paar dezelfde sokken in dezelfde kleur. Wel zo makkelijk in het bij elkaar zoeken (en houden) van de paren. De handige kleuren zijn de perfecte basis voor iedere man.

Bestel voordelige 6-packs herensokken van SCHIESSER bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.