Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Shiwi
Al vanaf 1960 ontwerpt het Nederlandse Shiwi al haar beachwear zelf. Dit betekent dat ze snel kunnen inspelen op de nieuwste mode en trends, maar ook dat de producten vriendelijk geprijsd zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Shiwi beachwear

Voor de zwembroeken gebruikt Shiwi soepele stoffen die ook bij intensief gebruik mooi blijven. Badkleding is er om gebruikt te worden op strand en in het zwembad, niet om mooi in de kast te laten liggen. Shiwi is er voor actieve mensen van alle leeftijden en heeft een collectie strandmode die comfortabel, duurzaam en trendy is. Of u naar Ibiza gaat of gewoon een zonnige middag naar Bloemendaal: Shiwi heeft gegarandeerd een aanbod dat bij u past!

Shiwi online bestellen

Shiwi bestelt u online bij HemdVoorHem.nl. Snel besteld, snel in huis. Wel zo makkelijk. En bevalt het niet of past het niet, u kan bij ons altijd kosteloos retourneren.

Shiwi


Bij HemdVoorHem.nl koopt u Shiwi beachwaer! Stijlvolle strandmode voor hem met een heerlijke comfortabele pasvorm. Shiwi staat voor hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Shiwi beachwear voor hem is online te koop bij Hemdvoorhem.nl

Koop Shiwi beachwear bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.