Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE nu tot 70% korting OP=OP
Filter

Stropdas exclusief

De exclusieve stropdassen zijn te verkrijgen in de kleuren blauw, geel, groen, rood en zwart. de exclusieve stropdassen zijn geruit of met stippen. De stropdassen zijn leuk te combineren met unikleurige overhemden.

Geschiedenis van stropdassen

Dassen werden aanvankelijk gedragen door soldaten tegen de kou. Hierdoor verschijnt de das ook in Frankrijk en in 1650 droeg de koning en zijn hofhouding ook een stropdas. Hierdoor verspreidt deze mode door heel Europa. De stropdassen werden gedragen door rijken. In de 2de helft van de 19e eeuw verscheen er een meer functionelere, langere en smallere stropdas. Dit bleef voorgoed de basis van de huidige stropdas hoe we die nu kennen. Vandaag de dag is de stropdas niet meer weg te denken en wordt zij gedragen door 100 miljoenen mannen.

Exclusief en van zijde

Alle stropdassen die verkochten worden in onze webwinkel zijn gemaakt van 100 procent zijde. De stropdassen worden handgemaakt en zijn behandeld met de Nano technologie die de stropdas beschermt tegen vlekken en vuil. Als u dan toch een vlek krijgt op uw stropdas, kunt u het beste de stropdas in een potje doen met wasbenzine en goed schudt en deze daarna uithangen. Zijde kan niet tegen water, dus vermijdt de wasmachine! De exclusieve dassen die wij aanbieden zijn van de merken OLYMP en ons eigen merk. OLYMP is een Duits familiebedrijf dat is gespecialiseerd in mannenkleding. Dit bedrijf is opgericht in 1951 en het merk is tegenwoordig ook te verkrijgen in Nederland en België.

Exclusief online bestellen

Onze exclusieve stropdassen met stippen en geruite patronen zijn gemakkelijk bij hemdvoorhem.nl online te bestellen. De levertijd van de stropdassen is tussen de 1 tot 2 dagen. De stropdassen zijn 150 centimeter lang en 8 centimeter breed. Bij elke stropdas staat er een kledingadvies. Voor verdere vragen en meer advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Stropdas exclusief


Exclusieve stropdassen met een subtiele structuur. Prachtige 100% zijden das voor de man met een oog voor kwaliteit. Kies in onze online collectie uit diverse kleuren en motieven. Kom geregeld terug want onze collectie wordt continue aangevuld met de allerlaatste mode items. Bij vragen over de ideale combinatie met een overhemd of alle andere vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij onze stropdassen geldt, vandaag besteld is morgen in huis!

Bestel uw favoriete exclusieve stropdassen eenvoudig en snel online met gratis verzending.
Sorteren naar
Sorteren naar