Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter

Stropdas gestreept

De gestreepte stropdas is erg modieus en klassiek en tegenwoordig weer helemaal in in het modebeeld. Leuk te combineren met de gestreepte stropdas is een mooi effen overhemd. Er zijn verschillende soorten strepen op een stropdas te verkrijgen. Er bestaan fijne strepen, brede strepen en klassieke strepen. Gestreepte stropdassen zijn afkomstig uit Engeland. Deze werden vooral gedragen in clubhuizen. Tegenwoordig zijn de gestreepte stropdassen erg populair.

Geschiedenis gestreepte stropdassen

De gestreepte das komt uit Groot Brittannië en zijn uitgevonden in de 19e eeuw. Vooral clubs en sportvereniging hebben de gestreepte stropdas uitgevonden. De clubkleuren werden afgebeeld op de gestreepte stropdassen. Na de eerste wereldoorlog werden de gestreepte stropdassen erg populair in Brittannië en de VS nadat de soldaten terug waren gekeerd naar hun thuisland. Hierdoor werden de gestreepte stropdassen veel verkocht in de VS en ook in Europa. Het maakte niet uit van welke club de stropdassen waren, ze werden puur gekocht op wat men mooi vond. De zijdewevers maakten continu andere kleuren combinaties.

Stropdas strepen

De gestreepte stropdassen zijn leuk te combineren met allerlei verschillende shirts. Een gestreepte stropdas is het beste te combineren met een unikleurig overhemd. Een nette outfit met een gestreepte stropdas is bijvoorbeeld een zwart met roze gestreepte stropdas op een roze overhemd met een zwart vest er overheen. Dit is een nette en zakelijke outfit.

Stropdassen wit gestreept

Onze stropdassen zijn vaak een kleurige streep op een witte ondergrond. Hierdoor passen de stropdassen bij verschillende outfits en overhemden. De kleur wit zit bijna altijd in een gestreepte stropdas, dit komt omdat wit een basiskleur is.

Gestreepte das zijde

Onze stropdassen zijn allemaal gemaakt van 100% zijde! Zijde is een zachte en mooie stof maar erg moeilijk schoon te krijgen. Er zijn verschillende tips te vinden op internet om een zijde stropdas schoon te maken, zoals in een potje met wasbenzine doen. Zijde kan niet tegen water, dus vermijdt de wasmachine!

Stropdas gestreept


Mooie klassieke gestreepte dassen voor een krachtige, open en frisse uitstraling. Combineer een gestreepte das bijvoorbeeld met een mooi effen overhemd. Kies online in onze webshop uit een uitgebreide collectie gestreepte stropdassen in diverse kleuren. Wilt u graag advies over de juiste kleur combinatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bestel uw favoriete gestreepte stropdassen eenvoudig en snel online. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar