Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter

Stropdassen merken

Veel kledingmerken hebben ook een eigen stropdassen lijn die vaak heel mooi is afgestemd op de kleuren en stijlen van de overhemden die zij uitbrengen. Wij zorgen ervoor dat u voldoende keus heeft uit verschillende merken om zo een combinatie te vinden die bij u past. Een stropdas is erg bepalend voor uw outfit en maakt een groot verschil.
 

OLYMP Regular stropdassen 

De stropdassen van OLYMP maken uiteraard ook deel uit van onze online stropdassen collectie. Bij Hemdvoorhem.nl hebben wij de normale OLYMP stropdas die 7 centimeter breed is. Deze das is van zuiver zijde en heeft een klassieke breedte. De das is vlekafstotend door een speciale behandeling, wat bij een das natuurlijk wel heel erg prettig is omdat ze toch de vervelende gewoonte hebben om vlekken aan te trekken. De kleuren van de Olymp stropdassen zijn perfect afgestemd op de business-collectie overhemden van OLYMP.
 

OLYMP Slim stropdassen

Stropdassen zijn ook aan bepaalde trends onderhevig; best knap voor zo'n klein stukje stof. De trends zien we niet alleen in de kleuren en patronen, maar ook in de breedte van de das. De Regular das van nu is niet dezelfde breedte als de das van 5 jaar terug, daar zit toch al snel zo'n twee tot drie centimeter verschil in. Daarbij is er nu ook de Slim stropdas, deze is niet intelligenter dan de Regular, maar wel een stukje smaller. Deze OLYMP Slim Tie is 6 centimeter breed en past mooi bij de smaller gesneden overhemden uit de OLYMP Level 5 en OLYMP No. 6 Six series. Ook de smallere dassen van OLYMP zijn natuurlijk van zuiver zijde en vlekafstotend.
 

Eterna stropdassen

Uiteraard zijn ook de stropdassen van Eterna van 100% puur zijde. Zijde heeft toch een intensere kleur en glans en door het natuurlijke materiaal knoopt een das van zijde mooier en makkelijker en zakken de kreukels van de knoop er ook snel weer uit. De stropdassen van Eterna zijn iets breder dan de stropdassen van OLYMP, al scheelt het maar een halve centimeter en zijn deze dassen 7,5 centimeter breed. Ook de Eterna dassen zijn dusdanig behandeld dat zij vlekafstotend zijn; ideaal bij een stropdas.
 

Stopdassen online bestellen

Bij Hemdvoorhem.nl hebben wij een brede collectie stropdassen in veel verschillende kleuren zodat er altijd een das is die bij uw overhemd past. Een stropdas geeft toch net dat beetje extra uitstraling en juist door te variëren met uw das geeft u uw garderobe steeds weer een andere draai. Stropdassen zijn makkelijk online te bestellen bij Hemdvoorhem.nl, juist omdat zij in de kleuren zijn van de collecties overhemden die wij hebben. 
 

Klantenservice

Weet u niet zeker welke stopdas het beste past bij het overhemd dat u heeft uitgezocht? Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze stropdassen leveren wij uit voorraad, dus wat u vandaag bestelt heeft u zeer waarschijnlijk morgen al in huis. Toch niet helemaal wat u verwachtte? Dan stuurt u de das kostenloos weer terug. Ook daar doen wij niet moeilijk over!

 

Stropdassen op merk


Stropdassen zijn er niet alleen in heel veel verschillende kleuren en stijlen, ook nog eens in verschillende kwaliteiten. Hemdvoorhem.nl zoekt voor u de mooiste stropdassen uit van de kwaliteitsmerken OLYMP en Eterna. Namen die bekend zijn door de strijkvrije kwaliteitsoverhemden in onze webshop. De zuiver zijde stropdassen van zowel OLYMP als Eterna zijn een waardevolle toevoeging aan uw garderobe; een mooie das blijft mooi en is eigenlijk tijdloos en blijft fijn combineren waardoor u weer een heel andere draai aan uw outfit kunt geven.

Bestel uw favoriete merkstropdassen van OLYMP en Eterna  eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
 
Sorteren naar
Sorteren naar