Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIEDEALS TOT 30% KORTING >
Ted Baker
Een typisch Brits merk dat wij met trots voeren bij HemdVoorHem.nl. Het merk Ted Baker staat  voor kleding en onderkleding met Britse stijl en uitstraling. De perfecte basics voor de man die houdt van comfort en stijl. Het merk Ted Baker London heeft een comfortabele ondergoedlijn van fijn katoen. Ted Baker is bekend om zijn eigenzinnige maar commerciële modeaanbod, hoogwaardige en luxe designdetails en onderscheidend gebruik van patronen en kleuren. De onconventionele benadering van mode, het oneerbiedige gevoel voor humor en bovenal de onwankelbare aandacht voor detail spreekt stijlbewuste mannen aan die erop vertrouwen dat Ted iets bijzonders levert.
 

Ted Baker London voor mannen

Ted Baker London besteedt veel aandacht aan de vormgeving, heeft oog voor detail en fijne materialen. Het ondergoed van dit bekende merk is een mooi kwaliteitsproduct dat wij vaak verkopen. Bent u op zoek naar comfortabel en stijlvol ondergoed? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. Wij hebben een mooie collectie ondergoed van dit merk.
 

Ted Baker webshop

Het merk Ted Baker online HemdVoorHem.nl heeft ondergoed voor elke man. Wij streven ernaar om alle mannen van het perfecte ondergoed te kunnen voorzien. In onze online winkel hebben wij een ruime selectie van Ted Baker. Heeft u vragen over ons Ted Baker merk? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op via mail of telefoon, wij helpen u graag. Heeft u de verkeerde maat besteld? Geen probleem. Wij retourneren al onze bestellingen gratis. U heeft bovendien ook nog eens 100 dagen bedenktijd. Zo weet u zeker dat u thuis alle tijd heeft om uw producten te bekijken en eventueel te passen. HemdVoorHem.nl maakt het u graag zo makkelijk mogelijk.

Ted Baker London


Britse eigenwijsheid met aandacht voor detail maakt van Ted Baker een bijzonder wereldwijd lifestyle-merk. Een merk dat wij graag in onze collectie hebben zitten! Bij HemdVoorHem.nl kunt u terecht een deel van de collectie van het luxe lifestyle kledingmerk van Ted Baker London.

Bestel Ted Baker bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.