Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

TEN CATE Classics

TEN CATE Classics zijn weggelegd voor de klassieke, traditionele man. Heren verdienen comfortabel en behaaglijk ondergoed, en dit is zeker wat de TEN CATE Classics lijn te bieden heeft. Binnen het assortiment TEN CATE Classics vindt u slips, boxershorts en shirts van 100% kwaliteitskatoen. Om het comfort zo hoog mogelijk te maken heeft TEN CATE ervoor gekozen voor een ruime pasvorm.
 

TEN CATE Classics heren ondergoed

TEN CATE Classics heren ondergoed kan het best worden omschreven als gewoon perfect! De pasvorm is ideaal voor de traditioneel man. Het zit niet te strak, doordat er geen stretch is toegevoegd aan de modellen, maar het TEN CATE Classics heren ondergoed zit ook zeker niet zo ruim dat het voortdurend verschuift. De pasvorm valt onder wat wijder en biedt daarmee een hoog draagcomfort. Uiteraard is de kwaliteit duurzaam, zodat u er lang mee doet.
 

Lange boxershorts

Voor de TEN CATE Classics lange boxershorts geldt eigenlijk hetzelfde als voor de slips. De pijpen van de lange boxers zijn iets langer dan regulier en de pasvorm is wat ruimer dan wanneer u zou kiezen voor een stretch model van TEN CATE. Aan de voorzijde bevindt zich een gemakkelijke opening en de brede band sluit perfect op het lichaam aan.
 

TEN CATE Classics T-shirts

Ook de TEN CATE Classics T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteitskatoen. Deze T-shirts hebben een ruime pasvorm en een klassieke fijne rib. Verkrijgbaar in het wit en blauw met een ronde hals en tevens verkrijgbaar als singlet. 
 

Online bestellen

Hemdvoorhem.nl heeft een ruim aanbod en u kunt de TEN CATE Classics online bestellen tegen een vriendelijke prijs. Kies uw favoriet en geniet ervan. Heeft u nog vragen over de Classics van TEN CATE of over een van onze andere artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
 

TEN CATE Classics


Klassiek ondergoed van TEN CATE. Dit heren ondergoed is gemaakt van 100% katoen en heeft een fijne rib. Dankzij de wat ruimere pasvorm sluit dit ondergoed niet heel strak aan op het lichaam. Ideaal voor de klassieke man! Alle boxers, slips en shirts hebben geen zijnaden voor extra comfort. 

Bestel uw favoriete TEN CATE Classics ondergoed eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!