Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Allround photoshopper gezocht voor een herenmode webwinkel

24 uur per week, dagen in overleg (standplaats Hoofddorp)

HemdVoorHem.nl, opgericht in mei 2010, is een webwinkel voor mannen. Wij zijn gespecialiseerd in strijkvrije overhemden, stropdassen, heren ondergoed, sokken en bijpassende accessoires.

HemdVoorHem.nl is een online gedreven organisatie waarbij klanttevredenheid de belangrijkste pijler is. De webshop heeft een eigen uitstraling door het gebruik van unieke content. Productfoto’s worden zo veel mogelijk in huis geschoten en altijd volgens dezelfde specificaties. Gelijkheid van de beelden is essentieel en oog voor detail is daarbij zeer belangrijk. Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste grafisch vormgever (m/v) die affiniteit heeft met mode, e-commerce en in het bezit is van commercieel inzicht.

Takenpakket:

Product foto’s in juiste specificaties zetten.
We gebruiken voor alle liggende fotografie een fotomachine van Styleshoots. Deze foto’s hoeven alleen gecontroleerd te worden op kleurechtheid en kunnen dan direct te gebruikt worden in de webshop. Voor alle staande (invisible man) foto’s, detail foto’s en kleding gefotografeerd op een model maken we gebruik van een externe fotograaf en foto’s van de leveranciers. Al deze foto’s moeten bij elkaar gezocht worden, omgenummerd (voor automatisch inladen) en bewerkt worden in Photoshop zodat elke foto in dezelfde specificaties in de webshop staat. Al deze werkzaamheden behoren tot jouw hoofdtaak.

Fotoshoot
Één keer per jaar een professionele fotoshoot organiseren (met een externe fotograaf), voor het creëren van persoonlijke social media foto’s (HemdVoorHem.nl staat voor persoonlijke service en dat willen we graag uitdragen op alle social media kanalen).

Design
Op dit moment maken we gebruik van een externe designer die de hoofdlijnen uitzet van ons design naar de buitenwereld toe. Hieronder valt niet het ontwerpen van flyers en brochures wat een paar keer per jaar plaatsvindt en zal dus als sub taak aan jou worden toegewezen. Er bestaat hierin een mogelijkheid om door te groeien zodat jij in de toekomst ook voor de hoofdlijnen van het design van HemdVoorHem.nl verantwoordelijk bent.

Social media
Social media beeldmateriaal klaar zetten. Jij zoekt uit alle beschikbare bronnen naar het beste materiaal voor social media en zet deze om in de juiste afmetingen en plaats er het logo van HemdVoorHem.nl bij.

Webshop bewaken
De consumenten kant van de webshop bewaken:
- Zijn de gebruikte foto’s duidelijk en allemaal volgens dezelfde specificaties?
- Kloppen de filterwaarden?
- Zijn de product omschrijvingen duidelijk en zonder fouten?
- Kloppen alle informatieve pagina’s?

Wat vragen wij?
- Je beschikt over goede kennis van Indesign en Photoshop.
- Je kan zelfstandig als in teamverband werken;
- Kennis van e-commerce is een pre;
- Je bent innovatief en nauwkeurig;

Enthousiast over deze functie Solliciteren? Stuur een e-mail met je motivatie + je CV naar [email protected]