Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
Valentijn's cadeau voor mannen

Een cadeau geven is zo leuk, maar soms ook zo moeilijk! Valentijnsdag is zo'n dat die eigenlijk roept om een leuk presentje voor uw geliefde of voor de persoon waar u een stiekeme crush op heeft. Als nuchtere volkje doen we vaak alsof we het erg overdreven en commercieel vinden, maar toch, het is zo leuk om op die dag toch een cadeautje of kaart te ontvangen, liefst met afzender onbekend!
 

Rood, de kleur van de liefde

Hoe we het ook draaien, rood is en blijft toch de kleur van de liefde! Vandaar dat veel van de cadeaus voor uw geliefde voor Valentijnsdag rood zijn, of wel wat roods erin hebben zitten. Bij HemdVoorHem.nl hebben we een leuke selectie gemaakt uit onze cadeaus die wel een mooie link hebben met Valentijnsdag. Ze zijn soms rood, soms hebben ze hartjes, soms zijn ze hartverwarmend en soms zijn ze gewoon heel erg leuk. 
 

Zeg het met sokken, ook met Valentijnsdag

Sokken zijn eigenlijk bij iedere gelegenheid een passend geschenk voor hem maar ook voor haar. Kies sokken uit in een thema dat past bij de relatie met je (geheime) geliefde. Soms is chocolade daarbij ook nog wel een hart onder de riem, dus die opties zijn er ook in Happy Chocolade sets. Geeft u liever een flesje bubbels of wijn? Ook dat vindt u terug bij onze Valentijn cadeau suggesties voor mannen en vrouwen die u eenvoudig online kan bestellen.
 

Advies nodig?

Komt u er niet meer uit? Geen idee wat te geven maar u wil toch iets leuks doen? Laat ons Klantenservice Team u dan helpen om het perfecte cadeau samen met u uit te zoeken om zo uw Valentijn te verrassen met het leukste cadeau!
 

Cadeaus Valentijnsdag


Valentijnsdag, het is zo'n dag die er een beetje ingeslopen is bij ons nuchtere volkje. Aan de ene kant vinden we het geldklopperij, maar aan de andere kant is het toch ook wel heel leuk om een kaart of een cadeautje te krijgen van een geheime aanbidder. Ook als de liefde niet meer in het prille begin is waarbij iedere nieuwe ontwikkeling spannend is, ook dan blijft het leuk om elkaar te verrassen met een cadeautje en een kaart. Maar zoals altijd blijft het lastig om een cadeautje te bedenken voor hem, al helemaal een passend Valentijns cadeau voor hem. HemdVoorHem.nl heeft even meegedacht en wat suggesties op een rijtje gezet om bij te dragen aan een onvergetelijk romantische dag!

Alle bestellingen worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!
Sorteren naar
Sorteren naar