Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Sportsokken voor heren

Uit onderzoek is gebleken dat de klanten van HemdVoorHem.nl sportief zijn aangelegd en bij ons ook graag hun sportsokken willen bestellen. Natuurlijk geven wij gehoor aan een dergelijke oproep om onze klanten gezond te houden en zorgen wij ervoor dat u bij ons een ruime keus heeft uit de verschillende soorten en stijlen.

Hardloop sokken

De hardloopsokken in ons assortiment zijn van Falke, een specialist op het gebied van beenmode, maar ook op het gebied van ergonomische sportkleding. Uiteraard vallen daar ook de sokken onder. Wij hebben een selectie gemaakt uit het brede assortiment om voor de verschillende lopers de juiste sok te hebben. Kort of lang, dik of dun; wij hebben de toppers toegevoegd aan ons assortiment .

Wandelsokken voor heren

De tijd dat er een soort sportsok was ligt ver achter ons. Juist voor het maken van lange wandelingen is het erg belangrijk dat u goede sokken draagt. Sokken die een perfecte pasvorm hebben, goed blijven zitten en u niet hinderen tijdens het lopen maar juist ervoor zorgen dat u lekkerder loopt. Wij hebben twee soorten wandelsokken aan onze online collectie toegevoegd zodat u zelf kan kiezen wat het beste bij uw wandelstijl past.

Sokken klantenservice

Komt u er niet uit? Onze sokkenspecialist helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze, ook als u sportief bezig bent met uw gezondheid. Heeft u sterke voorkeur voor een ander model Falke sportsokken? Laat het onzen klantenservice even weten via een maar naar [email protected] en dan gaan wij ons daarin verdiepen. De kans is groot dat u bij uw volgende bezoek dan ook uw favoriete sokken in onze webshop tegenkomt.

Sportsokken heren


Sporten is goed voor onze gezondheid en we doen het graag en veel, alleen al afgaand op de hoeveelheid hardlopers die elke dag voorbij komen. Daarom zijn nu bij HemdVoorHem.nl ook de hardloop- en wandelsokken van Falke aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard heeft u een uitgebreide keuze bij ons.

Bestel uw favoriete heren sportsokken eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar