Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Cadeau met cadeaubon

een cadeaubon geven is altijd een beetje saai vinden wij hier bij HemdVoorHem.nl. Natuurlijk, het is veel handiger dan iemand iets geven wat hij of zij niet wil hebben, maar toch. Daarom bestelt u bij HemdVoorHem.nl de origineelste sets met een cadeaubon erbij. Gezellig verpakt in een geschenkverpakking die leuk is om te geven, en om te krijgen!
 

Cadeaubon cadeau voor hem en haar

Bij HemdVoorHem.nl zijn de cadeaus met een cadeaubon niet alleen het perfecte cadeau voor hem, maar ook voor haar. De webshop voor mannen krijgt ook steeds meer collectie voor vrouwen en daarom is een geschenk met een cadeaubon van HemdVoorHem.nl natuurlijk ook geschikt om aan de dames te geven.
 

Cadeau met cadeaubon als werkgever geven

Zoekt u als werkgever een leuke attentie voor uw team? Samen een mooie prestatie neergezet? Is er iets te vieren? Dan is een cadeauset met daarin een cadeaubon natuurlijk een ideaal geschenk. U bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon en u kan ook in overleg met ons cadeau team kijken wat het beste past bij uw bedrijf om cadeau te doen. Wij denken hierbij graag mee en zien vaak de leukste combinaties zo ontstaan!
 

Cadeau met cadeaubon online bestellen

Ook de originele giftsets met de waardebon erin bestelt u gewoon eenvoudig online. Wij versturen deze gratis! Heeft u vragen over het inwisselen of het bestellen van de cadeau kaarten? Onze klantenservice helpt u graag daarbij.
 

Cadeaus met cadeaubon


Een cadeau voor een man zoeken is vaak lastig, ze hebben alles al of het is niet echt duidelijk wat ze graag willen hebben. Een cadeaubon is dan altijd handig, maar het geeft vaak zo kaal, een envelop met een bon. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u gewoon een cadeaubon, wij hebben sets gemaakt met bonnen van €25,- maar ieder bedrag is daar mogelijk als u even contact met ons opneemt. Maar niet zomaar een cadeaubon, wij hebben er een leuke geschenkverpakking omheen met nog een kleinigheidje erbij waar iedere man of vrouw blij van wordt. Zo heeft u een cadeau wat leuk is om te geven en de ontvanger zal er ook zeker blij mee zijn.

Met een leuk ingepakte cadeaubon zit u altijd goed voor hem of haar! Nu bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden.
Sorteren naar
Sorteren naar