Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

HUGO BOSS

Het Duitse lifestylemerk HUGO BOSS is voor de meeste mensen geen onbekende. Of u het merk nu kent van de kleding, geurtjes, horloges of ondermode, het is een merk dat zich op veel vlakken bekend en bemind heeft gemaakt. De verschillende lijnen binnen het merk HUGO BOSS geven een grote diversiteit aan, niet alleen in de collecties, maar daarmee ook in de mannen die het dragen.
 

Hoe het begon met BOSS

In 1924 begon Hugo Ferdinand Boss in Metzingen met een naaiatelier waar een aantal naaisters kleding maakten op bestelling. Het ging nog om handwerk en enkele stuks. Pas in 1950 werd begonnen met het maken van kostuums, tot die tijd had de firma zich vooral gericht op de productie van uniformen. Het duurde nog 10 jaar voor de echte serieproductie van start ging en daarmee het beginpunt was voor het modeconcern dat wij nu kennen.
 

BOSS, HUGO BOSS

Door de jaren heen groeide het merk in naam en in omvang. Op dit moment wordt BOSS in 127 landen verkocht, werken er bijna 14.000 mensen en heeft het merk ruim 440 eigen winkels. Een merk dat constant inspeelt op de behoeften van de markt en daarbij de trends aanpast naar de eigen visie. In 1970 leidde dat tot de creatie van het merk BOSS, dat in 1993 gevolgd werd door HUGO en niet veel later door BOSS Orange en BOSS Green. Alle merken binnen het label hebben een eigen identiteit.
 

BOSS

Het merk BOSS kenmerkt zich door authentieke en eerlijke luxe. Het merk biedt voor de heren moderne business- en avondmode maar ook geraffineerde casualwear en premium sportswear voor de vrije tijd. De damescollectie staat voor vrouwelijke stijlen met een sterke focus op hoogwaardige stoffen en uitgewerkte details. Dit zien we terug in de businesswear, leisurewear en avondmode. Schoenen en accessoires zoals brillen, horloges en parfums horen bij het totaalaanbod in de dames- en herencollecties van BOSS.
 

HUGO

Vooruitstrevende looks en een moderne, urban houding. HUGO past de designertrends aan voor de business en leisurewear. De dames- en herencollecties hebben altijd stylistisch verantwoorde accenten die onderstreept worden door de schoenen, accessoires en parfums uit deze lijn.
 

BOSS Orange

Het zorgeloze levensgevoel dat is waar de urban casualwear van BOSS Orange voor staat. De collecties richten zich op mannen en vrouwen die waarde hechten aan individualiteit, mobiliteit en spontaniteit. Schoenen, brillen, horloges en parfums vullen het totaalbeeld aan.
 

BOSS Green

Sportieve, elegante vrijetijdskleding en modisch-functionele sportoutfits met een hoge kwaliteit en functionaliteit die de grenzen tussen premium-mode en sport-performance vervaagt. Een merk waarbij active sportwear kruist met trendy vrijetijdkleding.
 

HUGO BOSSHet Lifestyle merk HUGO BOSS is voor iedereen een bekende naam. Of het nu gaat om kleding, parfum, schoenen, zonnebrillen of horloges; HUGO BOSS is een bekende naam. Dat kan zijn onder een van de verschillende merknamen zoals: BOSS, BOSS Orange, BOSS Green of HUGO. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en stijl maar allen zijn onmiskenbaar BOSS. Modern, kwalitatief hoogwaardig en stijlvol.

HUGO BOSS koopt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar