Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Heren accessoires

Wanneer de term accessoire valt wordt het vaak al heel snel gezien als iets vrouwelijks, gelukkig is het tegendeel waar. Onder heren accessoires vallen de simpele dingen als riemen, sjaals, pochetten, bretels en manchetknopen. Ze zijn zeker niet elke dag nodig in het mannelijke bestaan, maar worden toch wel vaak gedragen. Heren accessoires zijn dus niet alleen maar armbanden of ringen, maar ook gewoon functionele kledingstukken die uw outfit afmaken of u beter beschermen tegen de weersomstandigheden.


Heren riemen
Een riem is misschien wel de belangrijkste accessoire in het hele spectrum van heren accessoires. Er is hier dan wel een hele simpele verklaring voor, de riem is gewoon extreem functioneel. Bijna elke man (en vrouw) draagt een riem om de broek omhoog te houden, niet omdat het een leuke versiering is bij de rest van de outfit. Daar is ook niks mis mee, maar dat is niet de primaire reden waarom mensen een riem dragen.

Een riem kan vanzelfsprekend ook een modebewuste keuze zijn. Als er toch een riem gedragen moet worden, waarom dan niet eentje die matcht met de rest van de outfit? Een accessoire zoals een riem kan een outfit compleet maken naast zijn functie te doen.


Heren sjaals

Een sjaal is bijna net zo functioneel als een riem, maar wordt toch al vaker gezien als een mode accessoire dan dat het een functie heeft. Specifiek wanneer het weer geen sjaal vereist, wordt deze alleen gedragen wegens stilistische keuzes. Toch is het wel fijn om een sjaal te hebben die u om kunt doen wanneer het wat kouder is. Een sjaal die dan ook nog eens bij uw stijl past, is dan alleen maar positief.


Heren mutsen

Verreweg de meeste mutsen worden gedragen wanneer het koud is. Deze is dus vaak puur functioneel. Toch staat het een stuk verzorgder wanneer u een muts heeft die bij uw outfit matcht, dan wanneer u de muts draagt die u een keer gratis bij een evenement heeft gekregen. Deze accessoire is zeer makkelijk te combineren, vaak omdat mutsen in simpele kleuren gemaakt worden.


Manchetknopen

Manchetknopen zijn een accessoire die over het afgelopen decennium steeds minder gedragen worden. De meeste overhemden worden gewoon met knoopjes dicht gedaan en verder wordt er niet meer naar gekeken. Manchetknopen worden dan alleen uit de kast gehaald voor speciale gelegenheden zoals bruiloften.


Accessoires cadeau geven

Sokken worden vaak cadeau gegeven, al helemaal aan mannen. Met onze hulp is dat niet langer meer nodig. Veel accessoires zijn vaak toe aan vervanging na een aantal jaar, maar daar wordt dan alleen aan gedacht wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn. Vervolgens wordt dat dan weer een jaar uitgesteld. Niet langer! Accessoires voor mannen zijn hartstikke makkelijk uit te zoeken, veel heeft een effen kleur en valt onder 'altijd goed'. Daarnaast doen we ze ook nog eens in een leuke cadeauverpakking voor u!

Accessoires


Hier vind je diverse mode accessoires online om je outfit helemaal compleet te maken. Deze mode accessoires zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Keuze uit diverse luxe manchetknopen, en leren heren riemen. Nu alle mode accessoires met gratis verzending! Nieuw: beschermhoesjes voor iPhone en iPad. 

Bestel uw favouriete mode accessoires eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour. 
Sorteren naar
Sorteren naar