Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

OLYMP
Het merk OLYMP is in 1951 opgericht door Eugen Bezner in Duitsland. Sindsdien is het merk enorm gegroeid. In Duitsland werken er meer dan 500 mensen om de productie op peil te houden. In steeds meer landen wordt OLYMP dan ook geďntroduceerd. In Nederland is het merk al jaren erg populair bij heren, want de meesten van ons zijn vooral erg gesteld op de kwaliteit en de stijl van OLYMP. Net als bij het merk Eterna, spreekt ook hier weer de Duitse kwaliteit boekdelen. Als u ooit een overhemd, stropdas, trui, t-shirt of polo shirt van OLYMP heeft aangehad, wil u nooit meer iets anders.

Het OLYMP succesverhaal

In 1951 begon Eugen Bezner in een washok in Bietigheim, in Zuid-Duitsland net onder Stuttgart, met zes medewerkers, met het produceren van heren overhemden. Zijn aanpak van gekwalificeerde verwerking van kwaliteitsstoffen leverde hoogwaardige heren hemden die duurzaam, was vriendelijk en blijvend kreukvrij waren. Eerst bracht OLYMP alleen zakelijke overhemden uit, door de jaren heen werd de collectie uitgebreid met casual hemden, polo’s, ondershirts, stropdassen, truien en vesten.

OLYMP kwaliteit

Elk hemd, afhankelijk van het model, doorloopt 95 productiestappen, in 80% gevolgd door intensief handwerk door specialisten in hun vak. OLYMP is betrokken bij alle fases van het productieproces waardoor zij de kwaliteit blijvend kunnen waarborgen. OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit in materiaal en vakmanschap, zeer hoog draagcomfort, makkelijk in het onderhoud door het gebruik van strijkvrije of strijkarme katoen en een optimale prijs-prestatieverhouding. Dat alles natuurlijk met een overtuigende fashion statement bij alle producten.
OLYMPHemden, stropdassen, truien en polo’s voor heren – dat is wat OLYMP tot een succes maakt. Het overhemden merk met een Europese en dynamische ontwikkeling is een van de fabrikanten die de maatstaven in de internationale modewereld zet.  OLYMP kleding gaat lang mee, oogt luxueus en is netjes en stijlvol. OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit en bijzondere draageigenschappen. De collecties zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk en hebben ook nog eens een optimale prijs / kwaliteit verhouding met een modische uitstraling. OLYMP is marktleider op het gebied van 100% katoenen, strijkvrije shirts. Bij ons heeft u volop keuze in OLYMP overhemden, OLYMP heren truien en OLYMP poloshirts.

Bestel OLYMP bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar