Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Toon alle categorieën
Filter

Pyjama sets


Pyjama’s zijn meestal in sets te verkrijgen. Dit houdt in dat er al een pyjama broek en een lounge shirt gecombineerd is voor je. Dit is erg handig zodat je het niet zelf nog samen moet stellen. De sets bestaan uit heren pyjama’s voor de koudere dagen en shortama’s voor de zomer en warmere dagen. De pyjama sets zijn verkrijgbaar van het merk Schiesser. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw of zwart. De pyjamasets zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL.

Doeleinde

Het belangrijkste doeleinde van de pyjama sets is ontspanning. Daarom zijn de pyjama sets gemaakt van 100 procent katoen. In deze zachte stof kun je optimaal ontspannen. Maar in de pyjama sets kun je niet alleen slapen, je kunt ze ook aan bij een avondje bankhangen. Of zondag ochtend bij het ontbijt. De pyjama sets zijn erg modieus en hier loop je zelf tijdens het relaxen er stijlvol bij!

Nachtmode

De pyjama sets zijn vooral bedoeld voor nachts en avonds, daarom wordt de pyjama nachtmode genoemd. Ook kun je in plaats van een pyjama set, een pyjama broek of een lounge shirt los bestellen en combineren.

Seizoenen

De pyjama sets kunnen in elk seizoen gedragen worden. Shortama’s worden vooral gedragen in de zomer en op de warmere avonden. Shortama’s zijn pyjama’s met korte mouwen en broekspijpen die komen tot aan de knie. De pyjama’s met lange mouwen en lange broekpijpen worden vooral gedragen in de overige seizoenen.

Online bestellen

De pyjama sets kan gemakkelijk online besteld worden bij hemdvoorhem.nl. De leveringstijd van deze pyjama sets ligt tussen de 1 of 2 werkdagen. Voor vragen over pyjama sets of advies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Deze is elke dag bereikbaar tussen 10:00 tot 17:00. Ook kun je mailen, deze worden binnen een werkdag beantwoord.

Pyjama sets

test
Sorteren naar: Product Prijs Standaard