Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
FINAL SALE met kortingen tot 70% - OP=OP
Filter

Kniekousen heren

Kniekousen voor heren zijn lange tijd de enige soort sokken voor heren geweest. Vanaf het prille begin van de mensheid werd er al bescherming voor om de voet gemaakt tegen de weersomstandigheden. Pas toen er fijnere stoffen gemaakt werden en bijna iedereen schoenen droeg, bleek dat het dragen van sokken wrijving tussen de huid en de schoen kon voorkomen. Die ontwikkeling is steeds verder gegaan en de kniekous voor heren met sokophouders werd vervangen door de kortere modellen met een elastische band. Toch is nu weer te zien dat de echte heer graag een kniekous draagt  onder zijn kostuum zodat bij het zitten geen stuk bloot been onder de pantalon vandaan komt.

Kniekousen heren Falke

Binnen ons brede assortiment vindt u de kniekousen voor heren van Falke. Falke is een Duits merk dan internationale bekendheid en populariteit geniet. Dit is ook niet heel vreemd als we kijken naar de vele voordelen van de kniekousen voor heren van Falke. De band knelt niet, maar zorgt er wel voor dat de kniekousen voor heren goed op hun plaats blijven zitten. Er is versteviging bij de tenen en de hiel aangebracht om slijtage te voorkomen en alle naden zijn plat afgewerkt zodat het geen irritatie aan de voet oplevert. Het draagcomfort ligt bijzonder hoog door de heerlijk zachte materialen die gebruikt worden. Falke kniekousen voor heren zijn bij ons ruimschoots verkrijgbaar.

Kniekousen heren aanbieding

Bent u op zoek naar een aanbieding voor kniekousen voor heren? Hemdvoorhem heeft regelmatig aanbiedingen waarbij u op een voordeligere manier uw collectie uit kunt breiden. Als u elk seizoen even controleert of u van alle kleuren en stijlen nog voldoende heeft, dan grijpt u nooit mis.

Kniekousen heren online bestellen

U kunt bij Hemdvoorhem Falke kniekousen voor heren online bestellen. Geniet van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Als u vragen heeft over heren kniekousen of een van onze andere kledingstukken, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice; wij helpen u graag om de juiste artikelen te vinden.

Kniekousen heren


Kniekousen zijn extra lang sokken die net onder de knieŽn vallen. Speciaal gemaakt voor de mode bewuste man die onder een kostuurm graag kniekousen draagt. De lengte van de kniekousen zorgt ervoor dat bij het zitten geen blote benen zichtbaar zijn. Wij hebben verschillende soorten herenkniekousen van Falke en deze kunt u bestellen in diverse tijdloze kleuren.