Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Kniekousen heren
De lange kniekous voor heren staat heel mooi onder een nette pantalon. Als u gaat zitten en de benen over elkaar slaat is het been nog steeds bedekt en dat staat wel zo aangekleed. een goede kniekous voor mannen blijft goed op zijn plek en komt tot net onder de knie; vandaar de naam kniekous.

 

De heren kniekous

Niet iedereen is bekend met de kniekousen voor heren, terwijl dit toch zeer lange tijd de enige lengte sokken voor heren geweest. Vanaf het prille begin van de mensheid werd er al bescherming voor om de voet gemaakt tegen de weersomstandigheden. Pas toen er fijnere stoffen gemaakt werden en bijna iedereen schoenen droeg, bleek dat het dragen van sokken wrijving tussen de huid en de schoen kon voorkomen. Die ontwikkeling is steeds verder gegaan en de kniekous voor heren met sokophouders, werd vervangen door de kortere modellen met een elastische band. Toch is nu weer te zien dat de echte heer graag een kniekous draagt onder zijn kostuum zodat bij het zitten geen stuk bloot been onder de pantalon vandaan komt.
 

Hoe draagt u een kniekous?

Het extra lange model onder de herensokken is voor veel mannen ideaal om te dragen. Zakelijk bij een mooi kostuum of nette pantalon, zodat het stuk bloot been wat u ziet als de broek wat omhoog schuift als u zit, niet meer zichtbaar is. Bij een smoking, jacquet of rokkostuum draagt u zeker een paar kniekousen. Een mooie gladde en dunne variant, bij voorkeur met een paar prachtige lakschoenen. Ook voor heren die een elastische (steun) kous moeten dragen is een kniekous ideaal, hij bedekt de steunkous zonder dat u er last van heeft, maar het oogt wel een stuk aantrekkelijker.
 

Kniekousen heren online

Juist omdat de heren kniekous niet zo heel erg bekend staat, is het een artikel waar soms lastig aan te komen is. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u dit lange model herensokken ook eenvoudig en snel online. Wij leveren uit onze eigen ruime voorraad dus u hoeft nooit lang te wachten op uw bestelling.
 

Kniekousen heren aanbieding

Bent u op zoek naar een aanbieding voor kniekousen voor heren? HemdVoorHem.nl heeft regelmatig aanbiedingen waarbij u op een voordeligere manier uw collectie uit kunt breiden. Als u elk seizoen even controleert of u van alle kleuren en stijlen nog voldoende heeft, dan grijpt u nooit mis.
 

Kniekousen heren online bestellen

U kunt bij HemdVoorHem.nl kniekousen voor heren online bestellen. Geniet van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Als u vragen heeft over heren kniekousen of een van onze andere kledingstukken, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice; wij helpen u graag om de juiste artikelen te vinden.

Kniekousen heren


Kniekousen voor heren zijn niet voor iedere man een bekend artikel. De mannen kniekous komt tot net onder de knie en is een uitkomst voor mannen die het niet mooi vinden om een deel van het blote been te zien op het moment dat zij gaan zitten en de broek wat omhoog kruipt. De kniekousen die u bij HemdVoorHem.nl bestelt zijn van een prachtige kwaliteit die goed blijft zitten en het been niet afklemt. 

Bestel uw heren kniekousen in verschillende kleuren eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar