Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Betaalbare cadeaus

de kunst van het geven van een cadeau is niet om er zo veel mogelijke geld aan uit te geven, maar wel om met een toepasselijk en attent gebaar te komen. Bij HemdVoorHem.nl geloven wij dat er in iedere prijsklasse leuke cadeaus te bestellen moeten zijn en onze eerste streep in de prijzen hebben wij gezet bij 25 euro. 
 

Service voor ieder cadeau

een cadeau is een cadeau voor ons en ieder cadeau verpakken wij met evenveel aandacht en liefde. Een cadeau moet iets moois zijn, iets waaraan aandacht besteed is. Dat is niet in gelde uit te drukken. Onze service is dan ook voor ieder cadeau in iedere prijsklasse hetzelfde. Wij versturen uw bestelling gratis, maar ook het omruilen of retour sturen is gratis. Hiervoor heeft u zelfs 100 dagen de tijd dus u kan ruim op tijd beginnen met het bestellen van de cadeaus voor hem!

 

Cadeaus tot 25,-


Cadeaus zijn er in onze webshop voor mannen in iedere prijsklasse. De keuze wat u uitgeeft aan een cadeau is uw eigen keuze en wij zorgen er gewoon voor dat er genoeg leuke cadeaus zijn in iedere prijscategorie. In ons cadeau afdeling tot 25 euro vindt u allerlei originele en bijzondere cadeaus: boeken, sloffen, ondergoed en vooral heel veel sokken. Wij houden van sokken en met een sokken cadeau zit u altijd goed en de cadeaus zijn er dan ook in veel verschillende prijzen maar allemaal onder de 25 euro.

Cadeaus onder €25,- online bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen gratis retour of omruilen.
Sorteren naar
Sorteren naar