Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Lounge vesten heren

Ontspannen zorgt ervoor dat de stress uit het lichaam verdwijnt. Bij ontspanning hoort een goede nachtrust en tijd nemen voor jezelf. Er zijn vele manieren om te ontspannen, maar dit doen we niet in onze nette overhemden en broeken. Dit zit nou even niet zo comfortabel als lounge kleding. Lounge kleding is ontworpen om in te relaxen en te ontspannen. Door dagelijks te ontspannen helpt dit met een gelukkiger en langer leven! Hierdoor is ontspannen een belangrijk begrip.
 

verschillende smaken

Lounge kleding heeft vele verschillende soorten kledingstukken, waaronder lounge vesten. Lounge vesten zijn erg handig omdat deze aan en uit getrokken kunnen worden als het kouder of warmer wordt. Onder de lounge vesten kan een T-shirt of een tanktop gedragen worden. De vesten zijn een belangrijk item van de gehele outfit en maken de outfit geheel af. De lounge vesten in de collectie van hemdvoorhem.nl worden aangeboden door Muchachomalo en Schiesser. De vesten komen uit de lijn Mix & Match en dit betekend dat de vesten gecombineerd kunnen worden met vele verschillende andere items uit de lounge kleding collectie. De vesten worden gemaakt van 100 procent katoen waardoor de vesten goed doorademen en zacht aanvoelt op de huid. Ook is het vest goed geïsoleerd waardoor die de lichaamswarmte goed vast houdt.
 

Online bestellen

De lounge vesten van hemdvoorhem.nl kun je gemakkelijk online bestellen bij hemdvoorhem.nl. Je kunt op vele verschillende manieren betalen waaronder Ideal en achteraf betalen. Binnen 1 tot 2 werkdagen worden de lounge vesten aan u deur bezorgd. Ook hoeft u bij hemdvoorhem.nl geen verzend kosten te betalen! Zit het vest toch niet goed? kunt u het gemakkelijk retourneren. Heeft u nog vragen over de lounge kleding of wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u elke werkdag tussen half 10 en 5 telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.
 

Lounge vesten heren


In de lounge kleding die door HemdVoorHem.nl wordt aangeboden kan u zich niet alleen heerlijk ontspannen na een dag hard werken, maar u kan er ook ontspannen een dag hard in (thuis)werken. Het is erg belangrijk om te ontspannen na een drukke dag. Sommige mensen ontspannen door voetbal te kijken, andere ontspannen door te gaan voetballen. Bij beide gevallen kunnen de lounge vesten gedragen worden. Lounge vesten zijn een groot onderdeel van de lounge outfit. De vesten houden u warm, maar u kan ze ook weer uit doen als het te warm wordt. De vesten worden gemaakt van katoen waardoor ze ademend en zacht aanvoelen. Onder de lounge vesten kan een leuk T-shirt worden gedragen of een tank top.

Bestel uw favoriete lounge vesten eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar