Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Het is SALE met kortingen tot 70%
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Overhemden op kleur

Elk seizoen kent zijn eigen mode kleuren. Zo zien wij in het najaar dat de donker gekleurde overhemden de boventoon voeren en in het voorjaar zijn er fellere kleuren maar ook pasteltinten. Deze kleuren passen goed bij het seizoen. Ze zijn fris, energiek en spontaan.
 

Overhemden met dessins

Er zijn heel veel uni gekleurde overhemden, maar ook ruitjes en streepjes worden daarnaast steeds modieuzer. U komt zulke patronen dan ook veelvuldig tegen in de overhemden in onze shop. Ook de fantasie prints zijn met een opmars bezig; soms heel subtiel, maar andere patronen zijn juist heel aanwezig. De keuze voor een effen of een dessin overhemd is persoonlijk, maar ook afhankelijk van de gelegenheid. Shirts met een print hebben vaak een iets meer casual uitstraling, uiteraard ook weer afhankelijk van hoe aanwezig een dessin is en de kleuren waarin het is uitgevoerd.
 

Uni gekleurde overhemden

Voor de meeste mensen zijn uni overhemden het makkelijkst. U hoeft niet na te denken bij wat u uit de kast pakt, combineert het eenvoudig met een jeans of nette broek en u bent klaar. Afhankelijk van de gelegenheid en uw smaak, kan u er nog een stropdas bij dragen en dan hoeft u weinig rekening te houden met of het dessin van de das wel past bij het dessin van het overhemd. Soms kan print op print heel spannende combinaties geven, maar vaak is het lastig. Of u dus een blauw overhemd, zwart overhemd, wit overhemd, een klassiek- of juist een trendy overhemd nodig hebt, in onze shop zit u goed, want alle overhemden op kleur treft u hier aan.
 

Overhemden met contrast

Vaak is een subtiel contrast in de boord, manchetten of langs de knooplijst al voldoende om een effen gekleurd overhemd een heel andere uitstraling te geven. Het makkelijke van dit soort shirts is dat als u ze dicht draagt met een stropdas er niets te zien is van de speelse details en als daarna de stemming iets minder formeel mag, dan doet u de das af, bovenste knoopje open en slaat de manchetten een slag om, dan ziet u er meteen heel anders uit. Zo hoeft u zich na het werk niet om te kleden maar verandert u uw zakelijk outfit in een handomdraai in een business casual look.
 

Overhemden op kleur


Het leven zonder kleur zou maar saai zijn. Gelukkig hebben we de kleurpotloden van het leven vaak zelf in de hand. Zo is het ook met kleding. Wit en zwart zijn waarschijnlijk wel de populairste kleuren als het om kleding gaat, maar het is natuurlijk fijn om te kunnen variëren en dat kan heel opvallend met een heel gekleurd overhemd zijn, maar ook heel bescheiden met gekleudrde detailis in uw shirt. Onze strijkvrije overhemden collecties bestaan daarom uit veel kleuren. Afhankelijk van het modeseizoen veranderen deze kleuren. De kleuren en motieven uit onze collectie worden continu aangepast aan de laatste modetrends. Wij kiezen alleen de beste merk overhemden van onder andere OLYMP, Seidensticker en Eterna voor u uit. 

Bekijk onze overhemden op kleur en bestel het overhemd van uw keuze. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar