Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

VENTI

VENTI, Italiaans voor 20 als referentie naar het jaar 2000, het jaar waarin dit merk is gestart. De Italiaanse snit van de overhemden verklaart deze naam, met hun Italiaanse fijne afwerking en oog voor detail, gecombineerd met Duits vakmanschap en kwaliteit.
 

VENTI mode

De VENTI man is modern, jong (gebleven) en heeft een voorkeur voor strak getailleerde hemden met een perfecte pasvorm. Hij heeft oog voor detail en zijn kleding voor zowel kantoor als de vrije tijd zijn echte eye-catchers. Elk seizoen ontwerpt het in huis design team een nieuwe collectie die aansluit bij de laatste trends. Uiteraard blijven de klassieke, altijd goed, business shirts gewoon in de collectie.
 

VENTI Business

De klassieke business stijl van VENTI wordt gecombineerd met moderne twists die het allemaal net wat moderner en spannender maken. VENTI is er in een strakke pasvorm, de body fit voor slanke mannen, maar ook in een modern fit voor de net iets gevuldere man die houdt van luxe en lifestyle op een hoog niveau. Beide pasvormen hebben geen borstzak.
 

VENTI Casual

Ook de casual collectie van VENTI is een echte aanrader voor mannen die van getailleerde overhemden houden met leuke prints of juist aparte details. VENTI is er vanaf boordmaat 37 tot en met maat 46 in een getailleerde en een iets minder aangesloten pasvorm.
 

VENTI betekent ook

Bij een speurtocht op Google komen we niet alleen de vertaling tegen van dit Italiaanse woord, maar ook de betekenis die voor veel Starbucks fans een bekende zal zijn. Deze koffie keten noemt de groter dan grote koffie de Venti, wat slaat op de inhoud van 20 oz. een kleiner emmer met bijna 600ml koffie. Een Venti voor de VENTI man?
 

VENTI online bestellen

Wat is er nu eenvoudiger dan om uw VENTI collectie online uit te breiden? Bij HemdVoorHem.nl vindt u een uitgebreide VENTI collectie die wij constant up to date houden voor u. Draagt u graag luxe op hoog niveau dan is de collectie van VENTI , zowel klassiek als sportief, de juiste keuze voor de succesvolle man.


 

VENTIVENTI staat voor jong, niet alleen fysiek maar ook de geestelijk jonge man voelt zich aangetrokken tot de moderne stijl van VENTI. De moderne en aansluitende hemden zijn geschikt voor zowel business als casual gelegenheden. VENTI wordt gemaakt met oog voor detail en kwalitatief hoogstaande materialen. Italiaanse overhemden van Duitse makelij. VENTI maakt kleding voor de trendbewuste man die graag stijlvol voor de dag komt.

VENTI koopt u online bij HemdVoorHem.nl. Grote collectie business en casual shirts met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar