Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

FALKE thermo ondergoed voor heren

Hoe fijn is het om lekker buiten te sporten of te bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het thermo ondergoed dat u draagt? Dat u zich afvraagt waar u met al dat zweet heen moet, of dat u zich zorgen maakt of de thermo onderbroek niet kruipt waar hij niet hoort te zitten. Vreselijk! Met het heren thermo ondergoed van FALKE heeft u daar gegarandeerd geen last van en bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw thermo ondergoed.
 

Het materiaal is belangrijk

Iedere wintersporter kent het belang van goed materiaal, dat geldt niet alleen voor de schoenen en ski's of board, maar zeker ook voor uw kleding. Juist met de onderste laag is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed aansluit en voldoende warmte geeft, maar er ook voor zorgt dat het zweet snel afgevoerd wordt. Lekker sporten en bewegen in goed zittende thermokleding zorgt er voor dat u zich veel minder stoort aan het feit dat u aan het zweten bent, of aan het feit dat u het misschien wel koud zou kunnen hebben. Zorg dat de basis goed in elkaar zit en dan volgt de rest vanzelf.
 

FALKE, de specialist op wintersport gebied

Als het op sokken en sport-onderkleding gaat dan staat FALKE absoluut op een eerste plaats. Toegegeven, het is niet goedkoop, maar uit eigen ervaring weten wij bij HemdVoorHem.nl dat u ook bij intensief gebruik jaren plezier zal hebben van zowel de thermo onderlaag, maar ook van de ski sokken van FALKE. Het thermo ondergoed is niet alleen prettig om te dragen tijdens de wintersport, maar ook als onderkleding als u buiten werkt of sport of veel tijd doorbrengt in een koude (werk)omgeving. U krijgt het niet warm in deze dunne tweede huid, maar het houdt u wel heerlijk op temperatuur zonder zweten of opgesloten te voelen. Wij willen niet anders meer! Probeert u het ook?
 

Klantenservice helpt u graag

Heeft u vragen over ons FALKE thermo ondergoed? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Onze fanatieke wintersporters geven u graag advies.
 

Falke thermo ondergoed


Draagt u graag thermo ondergoed? Dan zijn de thermo shirts en thermo broeken van FALKE een absolute aanrader. Ze dragen heerlijk comfortabel, houden u warm en gaan bijzonder lang mee zonder dat te zien is dat ze intensief gedragen worden. Niet alleen fijn om te dragen tijdens de wintersport, maar ook als u werkt in een koude omgeving is thermo ondergoed onmisbaar. Doordat het aansluit als een tweede huid houdt het u warm maar zorgt het er ook voor dat teveel hitte en vocht snel wordt afgevoerd. Hoog in comfort en kwaliteit, een aanschaf waar u jaren plezier van zal hebben.

Bestel uw heren thermo ondergoed van FALKE bij HemdVoorHem.nl met snelle levering en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar