Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Nu 20% korting op (bijna) alles! OP=OP

Betaalmogelijkheden


Bij ons kunt u veilig uw bestelling online betalen. Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen, maken wij gebruik van beveiligde betaalplatformen die onder toezicht staan van de Nederlandse overheid. Hiermee bent gegarandeert dat uw gegevens in veilige handen zijn. 

Hemdvoorhem.nl biedt u diverse betaalmethoden aan: 

  • iDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL rond deze dan volledig af. Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankierder bent.
  • Creditcard: (Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
  • Overboeking: Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag overmaakt op de rekening van Multisafepay. Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit uw orderbevestiging. Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail.
  • Eenmalige machtiging: Als u wilt betalen via een eenmalige machtiging dan geeft u, als koper, Multisafepay eenmalig toestemming om het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. Multisafepay mag dan zelf aan de bank opdracht geven om het bedrag te incasseren. Betalen is relatief eenvoudig en veilig. Bovendien kunt u als koper achteraf, mocht u het niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, nog de bank opdracht geven de betaling terug te storten ("storneren").
  • Mister Cash (België): Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay betalen!
  • Paypal: Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven om met PayPal te betalen door de betaalmethode PayPal te selecteren. Voor meer informatie over PayPal, ga naar www.PayPal.nl.
  • Vooruitbetaling: Nadat bij ons de bestelling is geplaatst sturen wij per email een orderbevestiging met een factuur, hierin staan tevens onze bankgegevens. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling direct door ons verwerkt.
  • Achteraf betalen: Nu kopen en pas na levering betalen! Bij ons kunt u achteraf betalen, deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Klarna. Als u met Klarna Factuur betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat uw aankopen zijn thuisbezorgd. U betaalt pas nadat u uw aankoop in huis hebt. De betaalperiode is 14 dagen. Wij rekenen u € 1.95 voor het gebruik van deze service. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.
  • E-Bon cadeaubon: Als u de unieke E-boncode invoert in het kortingscodeveld dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de E-bon lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties van de webshop gebruiken om het restant te voldoen. 

Vragen?

Heeft u nog vragenover onze betaalmogelijkheden, dan kunt u 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht. Op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 020-8203744.