Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Loungekleding

Loungekleding is kleding voor een lekker luie dag. Hierdoor moet de kleding vooral lekker zitten en zacht aanvoelen. Daarom heeft loungekleding ook alleen maar de pasvorm Loose Fit. De dagen worden korter, het wordt sneller donker en de tempratuur buiten daalt erg. In deze tijden zijn de loungekleding ideaal en lekker warm! Vooral na een lange werkdag. De lounge kleding is lekker voor een gezellig avondje tv kijken maar ook als pyjama.
 

Doeleinde

Loungekleding is bedoeld als huiskleding. Lekker voor de tv relaxen na een lange dag op kantoor. Of je draagt de kleding in bed. De loungekleding is verkrijgbaar van het stoere merk Muchachomalo en Schiesser. Er zijn verschillende maten en kleuren loungekleding. Loungekleding bestaat uit een broek en een shirt. De maten lopen van S tot XXL. De broeken en shirts van de loungekleding van hemdvoorhem.nl kunnen makkelijk combineren. Loungekleding kan een heel stijlvol kledingstuk zijn en kan je persoonlijkheid boosten! Waarom zou je dan niet gaan voor stijlvolle lounge kleding?
 

Mix en match

hemdvoorhem.nl heeft verschillende soorten loungekleding en veel kledingstukken met elkaar matchen. Je kunt eindeloos matchen voor een stijlvolle outfit. De lounge kleding wordt gemaakt van katoen waardoor de stof zacht aanvoelt. Door de loungekleding van hemdvoorhem.nl die je kunt mixen en matchen, zie je er altijd stijlvol uit en zit de kleding erg comfortabel! Ook thuis.
 

Online Kleding

De lounge kleding van hemdvoorhem.nl zijn makkelijk online te bestellen. De lounge kleding heeft een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Voor advies over het combineren en het matchen van lounge kleding kun je altijd contact op nemen met de klantenservice. Deze zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00. Ook worden mails beantwoord binnen 1 werkdag. Voor vragen kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.

Loungekleding


Loungekleding moet vooral lekker zitten en wordt voornamelijk thuis gedragen na het werk. Onze online collectie loungekleding bestaat uit comfortabele stijlvolle broeken en T-shirts. Mix en creer je eigen style en geniet optimaal van je vrijetijd. 

Schenk gerust een kopje thee in en bestel uw favoriete vrijetijdskleding eenvoudig online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar