Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
OLYMP NU: 2+1 GRATIS < Ga naar OLYMP >
Filter
 
Stropdassen sale

Juist voor alle stropdas dragers ziet u bij ons ook regelmatig andere stropdassen in de sale. Prachtige zijden dassen van Eterna en OLYMP maar dan met een lager prijskaartje dan dat u van deze kwaliteitsmerken gewend bent.

Zijden dassen

Alle stropdassen die u koopt bij HemdVoorHem.nl zijn van zijde; een natuurlijk materiaal met veel voordelen. De kleuren zijn dieper en intenser, de vouwen van de knoop zakken er vanzelf uit, ze hebben een vlekwerende behandeling ondergaan waardoor ze langer vlekkeloos blijven en ze hebben een subtiele glans die ze altijd net dat beetje extra geven. 

Voordelige stropdassen online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u voordelige stropdassen in de sale. Net als altijd sturen wij uw bestelling gratis op en mag deze ook weer gratis retour als de das niet bevalt of de kleur toch net anders is dan u verwacht had. Heeft u vragen over de artikelen of uw bestelling dan neemt u gewoon even contact op met de klantenservice; wij helpen u graag.Stropdassen sale


Draagt u graag een mooie stropdas en heeft u er nooit genoeg? Kijk dan eens in de stropdassen sale bij HemdVoorHem.nl, daar vindt u de mooiste stropdassen voor een leuke prijs. Stropdassen zijn niet zo trendgevoelig, natuurlijk schommelt er wel eens wat in de breedte of de kleuren, maar veel blijft jarenlang ongeveer gelijk en de verschuivingen zijn minimaal. Toch vindt u bij HemdVoorHem.nl ook voordelige stropdassen. Prachtige kwaliteit zijden dassen van merken als Eterna en OLYMP, maar dan voordeliger.

Bestel uw stropdassen in de sale bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.

Sorteren naar
Sorteren naar