Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

HOM
; er is geen reden waarom mannen geen elegant ondergoed kunnen dragen.

Stelt u zich eens voor: een onderbroek voor mannen was eigenlijk niet meer is dan een vormeloze witte lap katoen; inderdaad, de onderbroeken van vroeger van opa! Comfort was ver te zoeken en steun op de juiste plaatsen was al helemaal ondenkbaar. We zijn best ver gekomen in de afgelopen 50 jaar.

HOM voor mannen

In 1968 vond Charles Belpaume dat het genoeg was. Waarom was het een privilege voor dames om mooi , elegant en kwalitatief goede onderkleding te hebben, terwijl het voor de mannen niet bestond. Als manager van een ondergoedfabriek voor dames vond hij dat het tijd was voor verandering. Hij begon het merk HOM en kwam met de slip voor mannen, dusdanig gevormd dat ook de mannelijke anatomie veilig opgeborgen kon worden op een comfortabele, elegante, sensuele en kwalitatief hoogwaardige manier. Een ware revolutie!

HOM = man

De naam zegt het eigenlijk al, HOM, man. Ondertussen is het merk bijna 50 jaar oud en nog steeds woest aantrekkelijk. Maar dat schijnt wel het voordeel te zijn van mannen en daarom misschien door associatie ook wel bij mannen merken. HOM is voor echte mannen. En dat terwijl echte mannen eigenlijk zeggen maar weinig waarde hechten aan het uiterlijk van hun ondergoed en eerlijk gezegd ook aan dat van hun bedgenoot. Belangrijkste is dat het uit kan: snel. Waarom dan mooie, sexy en comfortabele ondermode voor mannen? Stiekem blijkt dat mannen het toch wel degelijk heel belangrijk vinden hoe zij hun kroonjuwelen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Eisen als: het moet goed strak zitten, het moet zacht materiaal zijn, de pijpjes mogen niet opkrullen, een stoere elastische tailleband rollen zo van de tong als het onderwerp ter tafel komt. En hoe het eruit ziet. Is dat van belang? Dat lijkt eigenlijk niet bovenaan de lijst te staan, maar speelt wel degelijk mee.

HOM HO1

In 1997 vond HOM dat er een eind moest komen aan de vraag of de gulp-opening links of rechts moest zitten en koos voor een heel nieuw alternatief: de horizontale gulp. Ondanks dat de broeken voor mannen altijd aan dezelfde kant open- en dichtgaan (links over rechts) hebben lang niet alle onderbroeken met gulp de opening ook rechts zitten. Het zal een kwestie van smaak zijn, maar HOM besloot dat het tijd was voor iets nieuws en het werd een groot succes. Tot aan Bill Clinton die in het jaar dat de slips voor het eerst uitkwamen een brief stuurde naar HOM met zijn complimenten. De geschiedenis leert ons dat hij zo trots was op zijn HOM slips dat hij die graag aan stagiaires liet zien; waar de liefde voor een merk al niet toe kan leiden…

Hom ondergoed

Slips vs boxers is ook zo’n discussie waar iedere zijn eigen mening over heeft. De meningen zijn verdeeld. Gehoorde commentaren over de slip: het zit wel erg lekker, compact enzo. Alleen voor ouwe lullen (letterlijk en figuurlijk). Om mee te sporten erg fijn. Over de boxer zijn er meer meningen, maar conclusie is toch wel dat de strak zittende boxer die goede ondersteuning geeft en lekker zit toch wel de voorkeur heeft. HOM zorgt ervoor dat er een keur aan slips en boxers is voor mannen die van comfort en een sexy uitstraling houden; ook voor de mannen die voldoende karakter op hebben gebouwd om te weten wat ze willen.

Perfecte pasvorm

De ontwikkelingen en mogelijkheden op textielgebied zijn sinds het begin van HOM niet stil blijven staan. Ook dit is weer terug te vinden in de modellen van de slips, boxers, t-shirts en tanktops of singlets die steeds verder geperfectioneerd worden en het materiaal dat nog steeds zachter en comfortabeler wordt terwijl het wel steeds langer meegaat en mooi blijft in gebruik, zonder dat er concessies gedaan worden aan het design. HOM wordt vaak beschreven als het meest comfortabele ondergoed voor mannen. Wat wilt u nog meer?

Bestel HOM online

Hom is niet overal te koop, maar bij HemdVoorHem.nl hebben wij een mooie ruime collectie waar u al uw favorieten terug kan vinden. Maak gebruik van de voordelige acties op HOM ondergoed en vul op een budgetvriendelijke manier uw ondergoed aan. Heeft u vragen over HOM? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag.


HOMStijl, onafhankelijkheid, vernieuwend maar vooral manlijk zijn woorden die de stijl van HOM omschrijven, een modemerk ontworpen voor mannen dat in de markt gezien wil worden als vooruitstrevend en toonaangevend.De stijl, de pasvorm, de maatvoering, de kwaliteit en het comfort van de producten worden alom erkend en doorgevoerd in alle collecties. Om het merk echt te waarderen zou u zich eens moeten verdiepen in de verschillenden lijnen die wij voeren.

Koop HOM bij HemdVoorHem.nl. Ruime collectie heren ondergoed. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar
Sorteren naar