Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Tommy Hilfiger heren ondergoed

Modern heren ondergoed van Tommy Hilfiger is eenvoudig online te bestellen bij HemdVoorHem.nl. Onze collectie bestaat uit een ruime sortering aan boxers, slips, T-shirts, badjassen en loungewear. De collecties zijn gemaakt van de beste stoffen die heerlijk dragen. En ondanks dat het logo niet groot en opvallend overal op staat is de Tommy Hilfiger stijl altijd herkenbaar en subtiel. Het kleine rood, wit en blauwe logo is altijd ergens zichtbaar.
 

Tommy Hilfiger Lifestyle underwear

Het ondergoed van Tommy Hilfiger behoort tot een van de meest bekende ondergoed merken in de wereld. Wat begon als een kleding label breidde als snel uit tot een compleet assortiment kleding voor volwassenen en kinderen. Deze kleding staat bekend om de preppy Amerikaanse stijl met de kleuren van de Amerikaanse vlag en collecties die goed draagbaar zijn voor mannen van alle leeftijden.
 

Het verhaal van de oprichter

Van een hippie bedrijf naar een internationale speler in het hogere mode segment. De oprichter Tommy Hilfiger, begon in de jaren 80 met de verkoop van spijkerbroeken aan hippies. Deze kocht hij voor een paar dollar in en verkocht ze met een aantrekkelijke winst weer door. Al snel opende hij winkels, waarbij zijn jeans merk steeds verder groeide. Door niet tijdig in te spelen op de nieuwste trends en de beter aansluitende doelgroep gingen de winkels na een paar jaar failliet. In 1985 verhuisde Tommy Hilfiger naar New York en startte zijn eigen heren collectie. In eerste instantie gericht op de hip hop scene, maar is inmiddels uitgegroeid naar een merk op internationaal niveau. Met kleding in een Amerikaanse preppy stijl voor mannen, vrouwen en kinderen. De collecties zijn zeer uitgebreid, waarbij het ondergoed een belangrijke plaats inneemt. Tenslotte is ondergoed het eerste dat je aantrekt en als laatste uittrekt. De kleding en underwear van Tommy Hilfiger is herkenbaar aan het wit, blauw en rode logo.
 

Ondergoed van Tommy Hilfiger online

Bestel heren ondergoed van het merk Tommy Hilfiger eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl. Kies online uit de nieuwste items en de allerbeste aanbiedingen. De online collectie wordt het hele jaar door aangevuld met de leukste en mooste artikelen en sluit naadloos aan op de allerlaatste heren mode. Met een overzichtelijke menu en een handig zoekfilter bestelt u eenvoudig uw favorieten online. Nog vragen over het heren ondergoed van Tommy Hilfiger of over een van onze andere artikelen, neem dan gerust contact op met onze klanten service.
 

Tommy Hilfiger ondergoed


Tommy Hilfiger heren ondergoed staat niet alleen geweldig, het zit ook nog eens ontzettend lekker. Het Amerikaanse merk maakt heren ondergoed wat opvalt door de eenvoud van het ontwerp, wat altijd herkenbaar is door het Tommy Hilfiger logo in de kleuren rood, wit en blauw. Deze kleuren komen ook in veel van de items weer terug. Modern ondergoed voor mannen die houden van kwaliteit. Bij HemdVoorHem.nl te bestellen uit de ruime collectie aan; boxers, slips, loungewear en badjassen. 

Bestel uw favoriete ondergoed van Tommy Hilfiger eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar