Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE nu tot 70% korting OP=OP
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Tommy Hilfiger ondergoed


Het ondergoed van Tommy Hilfiger bestaat uit slips, boxers, T-shirts en een selectie loungewear. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een maximaal draag comfort. Er is keuze uit katoen stretch, modal (bekend van de reclames met Rafael Nadal) en microfiber. De boxers en slips zijn herkenbaar aan het ingeweven logo. De T-shirts hebben een loszittende pasvorm en zijn verkrijgbaar in het wit, grijs, zwart en met een ronde of V-hals.

Hoogstaand Lifestyle underwear merk

Een van de meest toonaangevende ondergoed merken in de wereld met een internationale erkenning. Naast heren ondergoed heeft Tommy Hilfiger een compleet assortiment kleding voor volwassenen en kinderen (wij richten ons alleen op het heren ondergoed). Deze kleding staat bekend om de preppy Amerikaanse stijl. De Oprichter “Tommy Hilfiger” is nog altijd een van de belangrijkste ontwerpers van het bedrijf en geeft leiding en richting voor het ontwerpproces. Een underwear merk uit de het hogere segment!

Rafael Nadal voor Tommy Hilfiger

Om meer aandacht te geven aan het heren ondergoed heeft Tommy Hilfiger de hulp gevraagd aan Rafael Nadal. Deze beroemde tennisser en recordwinnaar van Roland Garros heeft een contract getekend voor twee jaar en zal hiermee regelmatig in zijn boxershort te zien zijn. Het Amerikaanse modehuis heeft hiermee een uniek gezicht voor zijn populaire ondergoed lijn binnen weten te halen. Inmiddels is Nadal wereld wijd te zijn op diverse bilboard en televisie reclames.

Het verhaal van de oprichter

Van een hippie bedrijf naar een internationale speler in het hogere mode segment. De oprichter “Tommy Hilfiger” begon in de jaren 80 met de verkoop van spijkerbroeken aan hippies. Deze kocht hij voor een paar dollar in en verkocht ze met een aantrekkelijke winst weer door. Al snel opende hij winkels, waarbij zijn jeans merk steeds verder groeide. Door niet tijdig in te spelen op de nieuwste trends en de beter aansluitende doelgroep gingen de winkels na een paar jaar failliet. In 1985 verhuisde Tommy Hilfiger naar New York en startte zijn eigen heren collectie. In eerste instantie gericht op de hip hop scene, maar is inmiddels uitgegroeid naar een merk op internationaal niveau. Met kleding in een Amerikaanse preppy stijl voor mannen, vrouwen en kinderen. De collecties zijn zeer uitgebreid, waarbij het ondergoed een belangrijke plaats inneemt. Tenslotte is ondergoed het eerste dat je aantrekt en als laatste uittrekt. De kleding en underwear van Tommy Hilfiger is herkenbaar aan het wit, blauw en rode logo.

Ondergoed van Tommy Hilfiger online

Bestel heren ondergoed van het merk Tommy Hilfiger eenvoudig en snel online bij Hemdvoorhem.nl. Kies online uit de nieuwste items en de allerbeste aanbiedingen. De online collectie wijzigt vier keer per jaar en sluit naadloos aan op de allerlaatste heren mode. Met een overzichtelijke menu en een handig zoekfilter bestelt u eenvoudig uw favorieten online. Nog vragen over het heren ondergoed van Tommy Hilfiger of over eens van onze andere artikelen, neem dan gerust contact op met onze klanten service.

Tommy Hilfiger ondergoed


Het heren ondergoed van Tommy Hilfiger behoort tot een van de meest populaire ondergoed merken van dit moment. Dit Amerikaanse lifestyle underwear merk is van hoge kwaliteit en herkenbaar aan het rood, wit met blauwe logo. Kies uit een groot aanbod ondergoed van Tommy Hilfiger bij Hemdvoorhem.nl van basis items tot fashion items; boxers, slips, loungewear en badjassen. Wij hebben gegarandeerd de nieuwste items en de beste aanbiedingen.

Bestel uw favoriete ondergoed van Tommy Hilfiger eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar