Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

ETERNA 

ETERNA, de fabrikant die aan de wieg stond van de eerste katoenen strijkvrije overhemden is nog steeds innovatief en modern. De grote keuze is stoffen, patronen en modellen zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende ETERNA is.
 

ETERNA; de historie

Als merk is ETERNA begonnen in 1927 in het plaatsje Passau, een stad in de Duitse deelstaat Beieren. Daar zijn ze nog steeds gevestigd. Kwaliteit, innovatie en specialisatie zijn vanaf het begin belangrijke pijlers geweest. In 1981 werkt het merk voor het eerst met strijkvrij Zwitsers katoen. Deze stof van een hoge kwaliteit wordt nog steeds gebruik bij de productie van de strijkvrije overhemden.
 

ETERNA strijkvrije katoen

De strijkvrije katoen van ETERNA is een fijne stofsoort die honderd procent kleurecht is. Vouwen en kreukels verdwijnen automatisch na het wassen van de overhemden. De katoen wordt in Zwitserland verwerkt tot stof en in België bewerkt zodat het strijkvrij wordt en deze stof gaat vervolgens naar de ETERNA fabrieken om tot overhemden gemaakt te worden. Dit gepatenteerde procedé zorgt ervoor dat de katoen als die eenmaal tot stof geweven is, kreuk- en strijkvrij is. Eventuele kreukels lopen eruit door de lichaamswarmte.
 

ETERNA collectie

Na de overhemden zijn er steeds meer items bij gekomen. De ETERNA polo shirts, die eveneens strijkvrij zijn dragen heerlijk en blijven mooi. Ook de 100% zijden stropdassen zijn een aanwinst voor elke man. ETERNA is ook voor dames, maar die past niet zo goed in het assortiment van HemdVoorHem.nl.
 

ETERNA stijlen

De ETERNA business overhemden en de casual shirts zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Niet alleen de stoffen, kleuren en prints zijn anders, u kan ook kiezen uit verschillende pasvormen die zijn ontworpen voor de verschillende figuren.
 

ETERNA online bestellen

Bestel eenvoudig ETERNA online bij HemdVoorHem.nl. Makkelijk en snel aangezien wij veel uit eigen voorraad leveren en u het dus de volgende dag al in huis heeft. Heeft u toch niet helemaal het juiste besteld dan mag u het altijd kosteloos retourneren of ruilen. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste pasvorm of maat dan helpt onze klantenservice u graag verder.
 

ETERNAETERNA biedt een brede collectie strijkvrije overhemden waar iedere man blij van wordt. Er zijn verschillende pasvormen waar u uit kan kiezen en uiteraard ook veel verschillende kleuren en dessins. De polo's van ETERNA zijn ook onmisbaar, juist tijdens de warme dagen is een kreukvrije polo een echte aanrader! Ook de stropdassen van ETERNA zijn ware blikvangers waar u jaren plezier van kan hebben.

Koop uw favoriete ETERNA artikelen bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar