Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Heren riemen op stijl

Niet alleen de kleur van een riem is van belang, ook de stijl is erg belangrijk. Een jeans met een geklede riem die het beste bij een pak past, staat eigenlijk niet mooi. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde. Daarom hebben wij voor u een splitsing gemaakt tussen geklede riemen die mooi staan bij een zakelijke outfit en broekriemen met een sportiever uiterlijk die meer bij een casual look passen.
 

Business en Casual heren riemen

Een zakelijke riem is vaak wat smaller en eleganter dan een sportieve broekriem. Sommige riemen hangen een beetje tussen de twee stijlen in; die kunnen zowel bij een business casual look als bij een sportieve chino. In de omschrijving staat wat voor stijl de riem heeft en waar deze het beste bij gedragen kan worden. 
 

Welke riem maat?

Wat is nu de juiste riemmaat? De maat wordt aangegeven in centimeters, maar is dat dan de totale lengte van de riem of gaat het om een andere maat? Deze maat geeft de lengte aan tussen de gesp (waar het leer begint) en het middelste gaatje. Als u uw taille meet, net onder de navel, dan heeft u de maat die voor u geschikt is en dan kijkt u welke riemmaat daar het meeste bij in de buurt ligt. De twee gaatjes beide kanten op geven u nog wat speelruimte. De meeste van onze riemen zijn trouwens ook makkelijk zelf in te korten. De gesp zit vast met een klein schroefje en als u deze losschroeft en het gesp gedeelte losmaakt dan kunt u de riem op de juiste maat afknippen, gaatje erin maken en de gesp weer vastschroeven.
 

Online bestellen

Wilt u onze leren kwaliteitsriemen eens proberen om te zien welk verschil ze kunnen maken? Of bent u nog op zoek naar een mooie broekriem bij uw nieuwe schoenen? U kunt allerlei soorten riemen online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Heren riemen op stijl


Herenriemen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. De breedte, afwerking en gesp bepalen de stijl van een broekriem. Een wat smallere, gladde riem met een niet te opvallende gesp, staat mooi bij een pak of geklede broek. Een bredere riem met een wat aanwezigere gesp en een wat minder verfijnde afwerking, staat weer heel goed bij een sportievere look met een jeans of katoenen broek. Bij eigenlijk alle stijlen geldt dat het het mooiste staat als de riem dezelfde kleur is als de schoenen.

Bestel uw favoriete riemen accessoires eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.  
Sorteren naar
Sorteren naar