Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter


Casual heren riem 

Casual riemen zijn weer heel anders dan een riem die u bij een pak of nette pantalon draagt. Een riem is niet alleen iets om de broek mee vast te snoeren (dan kan u beter een maatje kleiner kopen, want zo'n gerimpelde broek staat niet heel charmant) maar vooral een accessoire die de outfit af maakt. Een mooie riem in een goed zittende spijkerbroek met een overhemd en knappe schoenen maken een casual outfit al snel geschikt voor veel gelegenheden.
 

Riem maten

Riemen komen in verschillende maten, dat is logisch want we dragen ook niet allemaal dezelfde kledingmaat. Alleen, zoals bij elke maatvoering, is het wel eens onduidelijk waar de maat op slaat. Een riemmaat wordt aangegeven in centimeters, bij heren gaat dat vanaf 85cm in stappen van 5 of 10 centimeter (afhankelijk van de fabrikant) steeds verder omhoog. Maar wat zegt deze maat nou eigenlijk?
De riemmaat is een taillemaat; het geeft de omvang van de taille die het kan omvatten weer. Dus niet de lengte van de riem! Door uw taille te meten net onder navelhoogte, of lager als u uw riem altijd erg laag draagt, weet u in welke riemmaat u past. De hoeveelheid centimeters van de riemmaat is gemeten van de gesp tot het middelste gaatje, op die manier heeft u beide kanten op speling. 
 

Bijvoorbeeld

U heeft een centimeter gevonden, zo niet gebruik dan een touw, stropdas, verlengsnoer of in ieder geval iets langs, duns en flexibels. Houd de ene kan vast onder uw navel, doe de centimeter rondom en kijk op hoeveel centimeters u uitkomt. Of meet even met een rolmaat na hoeveel touw o.i.d. u nodig had om rond te komen. Stel, u komt uit op 103 cm. Dan kiest u voor riemmaat 105 cm. Dan heeft u voldoende ruimte om na het eten de riem een gaatje te laten vieren, maar ook  de mogelijkheid om na een dagje sporten en sla eten de riem een gaatje strakker te doen.

 

Online bestellen

Wilt u onze riemen eens proberen om te zien welk verschil ze kunnen maken?  Of bent u al overtuigd en wilt u uw voorraad bijwerken met andere kleuren of stijlen? U kunt allerlei soorten riemen online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
 

Casual heren riemen


Riemen zijn er is veel verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. De riem die goed staat bij een nette pantalon is niet dezelfde riem die het goed doet op een spijkerbroek. Bij Hemdvoorhem verkopen we casual leren riemen van een mooie kwaliteit die perfect passen bij een jeans of sportieve broek. Deze riemen zijn toch altijd wat breder en stoerder dan de riem die mooi staat bij een pak. Een riem kopen is zo gedaan. Kies een model dat bij uw casual outfit past  en meet uw taille omtrek (net onder de navel). De lengte van een riem die u altijd vermeld ziet staan, is de afstand tussen het middelste gaatje en de gesp.

Bestel uw favoriete riemen eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.  
Sorteren naar
Sorteren naar