Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger begon al jong aan het pad naar internationaal bekend modeontwerper. Zijn eerste stappen zette hij in 1969 toen hij zijn eigen winkeltjes opende om de ‘cool big city styles‘ toegankelijk te maken voor zijn vrienden in de kleine stad waar hij woonde. Hij ging al snel ontwerpen voor andere winkels en 10 jaar later werd hij fulltime modeontwerper. In 1985 introduceerde hij zijn eerste collectie onder eigen naam waarbij hij tijdloze klassiekers ontwierp met moderne fits en details. Ondertussen is het merk Tommy Hilfiger niet meer weg te denken uit het modebeeld. Uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om zijn brede collectie kleding en accessoires van hoge kwaliteit en draagbaarheid.

Tommy Hilfiger lifestyle merk

Tegenwoordig omvat het merk Tommy Hilfger een compleet lifestyle concept. Tommy Hilfiger staat voor styling en kwaliteit die in elk van de Hilfiger lijnen is terug te vinden: Hilfiger Denim, Hilfiger Collection en Tommy Hilfiger Tailored. De collecties omvatten sportswear, denim, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen. Verder zijn daar ook nog de geuren, brillen, horloges en meubels.


Tommy HilfigerTommy Hilfiger is een naam die al jaren niet meer weg te denken is uit de internationale modewereld. Door zijn klassieke ontwerpen met een hedendaagse draai eraan zijn zijn ontwerpen voor dames, heren en kinderen blijvend populair. Gecombineerd met de herkenbare ontwerpen zijn daar de materialen van hoogstaande kwaliteit in pasvormen die heerlijk dragen. Een merk van wereldformaat.

Beste Tommy Hilfiger online bij HemdVoorHem.nl, geen verzend- en retourkosten.
Sorteren naar
Sorteren naar