Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >
Filter

Profuomo

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis in Rotterdam, een kleermaker met een scherpe visie. Zijn doel was het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moest even zorgvuldig worden toegepast. De huidige collecties worden nog steeds geproduceerd volgens deze filosofie. Met de toegevoegde kennis en expertise van 3 generaties van dezelfde familie en de allernieuwste technologieën.

Profuomo kleding

De stijl van Profuomo is heel herkenbaar; Italiaanse luxe gemaakt volgend Nederland vakmanschap, gevoel voor kwaliteit en een prettige prijs-kwaliteit verhouding. Maatwerk gevoel voor een confectie prijs.

Profuomo tassen

De Profuomo lederwaren worden bewerkt volgens een heel oude techniek. Deze manier van leerlooien stamt uit prehistorische tijden, maar werd in Toscane geperfectioneerd tijdens de Renaissance. Het leer uit Toscane behoort tot de beste ter wereld. Het leer wordt traditioneel gelooid in grote houten vaten. Het kleuren met natuurlijke elementen geeft een mooi en levendig effect. Het is een proces dat veel langer duurt dan wanneer er chemicaliën gebruikt worden, maar het is ook veel mooier. Doordat het leer niet in aanraking komt met agressieve chemicaliën, blijven de natuurlijke details bewaard waardoor een grovere leeroptiek zichtbaar is en de kleuren veel levendiger zijn. In gebruikt wordt het leer alleen maar mooier.

Profuomo stijl

Zoals te verwachten van een door familie gerunde Italiaanse designcollectie, is de manier waarop de collecties worden samengesteld niet veranderd sinds de start in 1934. Ze gebruiken nog steeds de beste materialen en werken met de beste vakmensen. Met één oog gericht op het verleden en het andere naar de toekomst.

ProfuomoProfuomo; Italiaanse stijl en uitstraling gemaakt voor de moderne jonge man die er graag stijlvol bijloopt. Profuomo staat voor kwaliteit, mooie ontwerpen, de beste materialen en prachtige pasvormen. Een Nederlands merk met Italiaanse flair en gevoel voor stijl.

Koop Profuomo online bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar