Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Claesen's heren ondergoed 


Nieuw bij Hemdvoorhem.nl is het Nederlandse ondergoed merk Claesen's. De heren t-shirts en boxers zijn misschien iets minder bekend dan het kinderondergoed wat zij op de markt brengen, maar iedereen die het merk kent, zal beamen dat de kwaliteit en het draagplezier geweldig is.

Claesen's voor heren

Ruim 20 jaar geleden, in het jaar 1993, studeerden Debora en Gerard beiden in Amsterdam. De twee konden het zo goed samen vinden dat ze niet alleen privé, maar ook zakelijk partners werden en het merk Claesen's werd geboren. In eerste instantie begonnen ze met ondergoed voor kinderen, maar een jaar later kwamen daar ook de kwalitatief hoogwaardige basics voor dames en heren bij wat ook een succes bleek te zijn. 

Duurzame productie

Vanaf 2004 heeft Claesen's hun eigen fabriek in India. Duurzame productie staat hoog in het vaandel en bovendien heeft een eigen fabriek natuurlijk veel voordelen. Het hele productieproces is transparant waardoor kwaliteitscontroles in eigen hand zijn en leveringstermijnen helder zijn, wat het eindproduct alleen maar ten goede komt.

Claesen's 2-packs

Hemdvoorhem.nl heeft voor u de mooiste two-packs uitgekozen uit de Claesen's herencollectie. Fijn, draagbaar ondergoed dat mooi blijft in het gebruik. Eigenlijk gewoon de perfecte basics voor mannen, die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. De duoverpakkingen zijn vriendelijk geprijsd en laten we eerlijk zijn; het is alleen maar handig om een ruime verzameling shirts en boxers te hebben!

Claesen's heren ondergoed sale

Wij bij Hemdvoorhem.nl begrijpen heel goed dat ondergoed kopen voor heren niet spannend is, het zijn gewoon van die dingen die erbij horen. Juist daarom hebben wij regelmatig wisselende aanbiedingen van het Claesen's heren ondergoed zodat ook de basis artikelen voor iedere man op een voordelige manier aangevuld kunnen worden.

Klantenservice

Lukt het u niet om de juiste artikelen te vinden of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neemt u dan gerust contact op met onze stylisten; wij kennen onze producten en geven u graag advies. Heeft u problemen bij het bestellen of andere vragen? Onze klantenservice helpt u graag!

Claesen's herenondergoed


Claesen's herenondergoed is een oer Hollands product. Nederlandse degelijkheid qua kwaliteit, hoog draagcomfort, een leuk en stoer uiterlijk, no-nonsense en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hemdvoorhem.nl verkoopt alleen de voordelig geprijsde two-packs met heren t-shirts en boxers in de kleuren zwart, blauw en wit. Claesen's herenondergoed is de ideale basis voor iedere man!

Bestel nu voordelige Claesen's two-packs t-shirts en boxers voor heren eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.  
Sorteren naar: Product Prijs Standaard