Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Happy Socks sokken
De vrolijke sokken van Happy Socks met hun leuke kleuren en prints zijn enorm populair bij mannen en vrouwen. Vaak zijn de sokken net dat stukje van de outfit waarin u een lekker op kan vallen. De vrolijkmakende Happy sokken zorgen voor een glimlach bij iedere blik op de sokken. Durf op te vallen, wees blij, draag Happy Socks.
 

Happy Socks heren online bestellen

Het online bestellen van Happy Socks herensokken doet u heel eenvoudig bij HemdVoorHem.nl. Wij leveren uit onze eigen, ruime voorraad en daarom heeft u de Happy Socks altijd snel in huis. Happy Socks voor dames zijn hetzelfde als de heren variant en alleen wordt er voor de Happy dames sokken vaak gekozen voor maat 36-40 terwijl de meest gekochte herenmaat voor Happy Sokken toch de maat 41-46 is. Ook door de ruime maatboog is het ideaal als u nog snel een cadeautje zoekt, met Happy Socks kan u altijd rekenen op een blije ontvanger. Toch niet goed? Dan stuurt u ze gewoon terug. Gratis. Bovendien heeft u daar 100 dagen de tijd voor, dus ook op tijd cadeau's inslaan voor Sint en Kerst is dan geen probleem. Ook de ontzettend leuke giftboxen voor heren of dames zijn altijd een groot succes!
 

Blije voeten

Het succesverhaal van Happy Socks begon in de lente van 2008. Twee vrienden wilden vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags dat door bijna iedereen gedragen wordt, iets te maken dat mensen blij maakt. Sokken zijn maar een klein onderdeel van onze outfit, maar kunnen toch groots effect hebben. Door een paar opvallend andere sokken te dragen maakt u niet alleen uzelf blij bij het aantrekken van de sokken. Het is ook iets wat gegarandeerd voor een glimlach zorgt voor iedereen die een blik werpt op uw voeten en ziet wat een vrolijkheid u draagt.
 

Iedereen blij met Happy Socks

Door Happy Socks is het ook weer leuk om sokken cadeau te geven of te krijgen. Doordat er maat twee verschillende maten zijn om uit te kiezen zit u altijd goed. Voor de meeste mannen is maat 41-46 prima. Voor de heren met kleine voeten en natuurlijk ook voor de dames en kinderen is de maat 36-40 perfect. Past het toch niet dan ruilt u ze gewoon om, u heeft 100 dagen de tijd dus het is nooit te vroeg om de cadeautjes in te kopen voor speciale gelegenheden. Het is weer eens wat anders om cadeau te doen dan de standaard fles wijn. Ook als relatiegeschenk of om uw medewerkers eens een aardigheid cadeau te doen zijn dit natuurlijk ideale sokken. 
 

Klantenservice

Heeft u vragen over de Happy sokken die u online bij HemdVoorHem.nl kan kopen? Neemt u dan vooral even contact op met onze klantenservice; onze sokkenspecialist helpt u graag verder. Uiteraard hebben wij ook antwoord op uw vragen over alle andere artikelen uit onze webshop.
 

Happy Socks sokken


De naam zegt het al, van Happy Socks kan men niet anders dan blij worden! De Happy Socks sokken voor heren en dames zijn hetzelfde, u kan kiezen uit twee maten. Van Happy Socks wordt u vrolijk en ieder ander die ze ziet kan ook een glimlach niet onderdrukken. De katoenen stretch Happy sokken zijn bekend om hun vrolijke kleuren en opvallende patronen. Een makkelijke manier om elke dag net iets gezelliger te maken. Of u ze nu bij een zakelijk pak of causal outfit draagt, Happy Socks zijn leuk voor mannen en voor vrouwen. Voor uzelf, maar zeker ook om cadeau te doen.

Happy Socks eenvoudig bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen retour. Ook leuk om cadeau te geven! 
Sorteren naar
Sorteren naar