Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Geef een luxe geschenkbox cadeau

De mooiste giftsets bestelt u online bij HemdVoorHem.nl. Wij verkopen niet alleen de leukste sets van merken zoals BOSS en Calvin Klein, wij stellen heel veel sets zelf samen. Onze originele HemdVoorHem.nl cadeaus zijn gevuld met de leukste verassingen maar dan in een prachtige luxe geschenkdoos. En als we bijvoorbeeld naar sokken kijken dan is een paar sokken cadeau geven niet zo heel spannend, maar als u een complete sokken set cadeau doet die schitterend is verpakt dan is het opeens een mooi geschenk geworden. Zo combineren wij graag het nuttige met het leuke en stijlvolle.
 

Luxe giftsets voor mannen online bestellen

In onze webshop treft u de meest originele cadeaus aan waar mannen blij van worden. En u ook. Want geef nou eerlijk toe, een passend geschenk vinden voor een man is en blijft lastig! Met een functioneel cadeau zoals sokken en onderbroeken maken wij een prachtige luxe geschenkset waar iedereen blij van wordt. De gever omdat het fijn is om met een prachtig verpakt cadeau aan te komen wat leuk geeft. De ontvanger omdat de inhoud ook nog eens iets is waar hij wat aan heeft!
 

Ruim de tijd!

Geniet van deze fijne combi en bestel uw cadeaus op tijd. Wij verzenden niet alleen gratis, ook het retour sturen is kosteloos. Wat het nog eenvoudiger maakt is dat u hiervoor 100 dagen de tijd heeft dus u kan ruim op tijd beginnen met het inkopen doen voor bijvoorbeeld de feestdagen zodat u niet hoeft te wachten tot het drukste moment. Heeft u advies nodig? Hulp bij het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag.

 

Luxe cadeauboxen


Een luxe cadeau doos is vaak wat een artikel een mooi cadeau maakt! Daarom kopen wij de leukste, origineelste en handigste luxe cadeauboxen voor u in. Met parfum, sokken, pyjama's, wijn, bier ondergoed en eigenlijk alles wat wij tegenkomen in onze zoektocht naar mooie luxe cadeau boxen voor hem. Een luxe giftset is fijn om te geven, het staat feestelijk en verzorgd. Ook om te krijgen is het natuurlijk geweldig, vaak is zelfs de doos zo mooi dat we die hergebruiken als de set op of in gebruik is. Kortom, met een luxe cadeaubox komt u altijd goed voor de dag!

Luxe cadeauboxen voor hem bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden en 100 dagen gratis retour of ruilen.
Sorteren naar
Sorteren naar